Zgmrtk Merhaba anneler 27. Haftadayız bemım erken doğum riskim var riskli gebeliğimin olarak devam ettin son gunler de karnımı aşağıda hissediyorum ve ayağı kalktığımda ağrı oluyor ıkı gundur de sadece sağ tarafıma toplanıyor tepecik gibi ordad duruyo Rahimde de igne Batma hisseleri oluyor Erken doğum yapan var mı aranızda bu erken doğum belirtileri mi?
Zgmrtk Zgmrtk Rumeysaozcann 20. Hafta dan beri nts ye giriyorum ve surekli 60 70 şerin uzerınde cıkıyor bır kaç kez kanamam geldi rahimde yumusama ve acılma da var doktorum heyet raporu ile calısmama ızın vermedi yatmam gerektıgını soyledi
Beybyi Benim bebeğim de hep sağ tarafta arada bı karnıma ağrı giriyor gibi oluyor sabah uyandığımda karnım bazen çok sert oluyor hareketleri bı iki gündür gayet çok bende 26+5 teyim korkmalimiyim bende erken doğum için doktora gittiğim de soracağım
Zgmrtk Beybyi benımde böyle ama benim zaten 20. Haftada çok kasılmam vardı bu aralar agri belime sağ bacagına vurmaya basladı ufak bir eğilmememde kalkarken karnımda ve rahimde ağrı başlıyor
Zgmrtk arbukerva valla ağrı küçük küçük var ama hafifledi biraz daha ama bir yerde toplanma devam ediyor o zaman ağrı ve baskı devam ediyor sanki aşağı inmiş gibi hissediyorum yarın doktor kontrolum var durum guncellemesi yaparım canım
keyfimin-kahyasi-misin Zgmrtk aynı durum bendede var özellikle iki gündür yarın gidicem bakalım 28 haftalık olucak tam 🥹🥹
arbukerva Zgmrtk inşallah olağan bir durumdur, yarın her şeyin yolunda olduğunu söyler doktorunuz umarım 🙏
01gamze01 Benim de erken doğum riskim var 28. haftadan dan beri heyet raporluyum. Bugün 32 hafta olduk. Şikayetler aynı dinlenip kaljmazsaniź yataktan şikayetiniz geçiyor. İlk iki hafta sadece wc için kalktım. Şimdideev işi vs yapmıyorum kalkıyorum öyle bi kolay işleri yapıp uzanıyorum. Biraz fazla ayakta dolaştığı zaman ağrı vs geri başlıyor. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. İlaç verdi mi doktorunuz.
Zgmrtk 01gamze01 progestan adalat bunların hepsini kullanıyorum aşağı inmiş gibi hissediyorum ağrımı bir yerde toplanma hala devam ediyor karın agrılarım hala okuyor kucuk kucuk bırde bebegın suyu sınırda dedı her hangı bir sorun olur mu acaba sağlıkla kucağınıza alın sizde inşallah 🙏🙏
01gamze01 Zgmrtk Dinlenin,ilaclarınızı kullanın ,bol su için, içinizi ferah tutun ve stres yapmayın. Allah in izniyle bişe olmaz gününüzde alırsınız kucağınıza. Havuç bebeğin suyuna çok iyi geliyormuş. Bol bol havuç yiyin veya suyunu sıkıp için.