Canan1991 Arkadaşlar başım ağrıyor dexofen içtim bir tane bebeğe zarar vermez dimi ilk defa içtim aklım çıkıyor bişi olur diye aşırı ağrıyor du içip sonra gittim kustum ama korkudan
myangelson Canan1991 doktora danışmadan kafanıza göre ilaç almayın. Hamilelikte parol dışında ağrı kesici verilmiyor
tazeannesese Canan1991 internetten baktım hamile iken kullanılmamalı yazıyor. Kustugunuzda ilaçta çıktı mı. Kachaftaliksiniz
ikibebeliannis Canan1991 parol iç canım çok ağrıyorsa patatesi dilimle buzluga at soğusun eşarpla kafanı sar
myangelson Canan1991 doktorunuz ozeldeyse mesaj atıp sorun ama devlete gidiyorsanız bir acile gidin olmazsa
Gsgsgsgsgs Canan1991 bence de eğer doktorunuzla iletişim kurabiliyorsanız ona bi danışın ya da hastaneye gidin tedbirinizi alın
Canan1991 myangelson gittim düşük riski yok düşük riski tutunma aşamasında oluyor siz onu atlatmışsınız dedi detaylı ultrasona gidince diyin bunu içtim diye dediler acilde
myangelson Canan1991 geçmiş olsun inşallah detaylıda da bir sıkıntı çıkmaz. Ama bir daha bu tarz ilaçları içmeyin çok sıkıntı yaşarsanız sadece parol içilebiliyor. Bende çok şiddetli ağrı yaşıyorum çoğu zaman ama sadece parol icebiliyorum🥲
Canan1991 myangelson hiç bilgim yoktu içip o anki ağrı ile sonra baktım sadece parol yazıyor hemen çıkardım
Canan1991 ikibebeliannis AA bunu ilk defa duydum aşırı ağrırsa yapacağım bunu da Ama ilk fırsatta parol almam lazım eve
Julideniz Canan1991 benımde basım cok ağrıyo direniyorum erkek hamileliiğinde baş ağrır diyorlar benım ikinci gebeliğim buda erkek🥲