Payiz Bat 5 dünden beri adet sancısı gibi gelip gidiyor birde bugün kasıklarımda çok doluluk hissi vardı ve aşırı uyuyorum 3-4 gündür. 9 gün önce çatlatma iğnesi oldum belki iğne etkisidir bunlar.
Ayman Payiz öğrendiğime göre çatlatma iğnesi olunduğunda 12 günde etkisi geçiyomuş burda bahsediyolardı test yapmayı düşündün mü hiç canım ☺️
Ayman Payiz beklemek istemezsen bence yap nolcak ki 2-3 gün sonra bende hep tutuyorum ama merakıma yenik düşüp hep yaptım değişen hiç bi şey olmadı tabi
Ayman Merve8155 benimde göğüslerimde dokununca acıyo normalde adetimden 2-3 gün önce başlardı ama bat 8
mavikelebek3 Ltfye63 3 gündür bel agrisi var dünden beri adet olacak gibi agri vardı şu an yok ama bir de gece yatarken ayaklarım yaniyor
Ayman Merve8155 evet bu ay farklı gibi ama bilmiyorum az önce göğsümün ucunu hafif sıktım çok sızladı bilmiyorum neden böle oluyo
Merve8155 Ayman bende bilemiyorum bir an once belli olsada kafamiz rahatlasak ben stresten sivilce doktum hep
Ayman Kızlar bi şey sorucam 8 ocakta hasta olucam biliyosunuz ovulasyon takip etmedim adeyim biter bitmez hamile kalma şansım olabilir mi az önce test yaptım erken gebelik yanlış mı bilmiyorum 1 dk içinde silik çıktı