Merve8155 Ayseee34 ayaklarimda bacaklarima dogru bi karincalanma var yuzum hep sivilce doktu gogus kasintisi bunlar var benim
Ayseee34 Asena6532 Bnde ağır grip oldum her yanım ağrıyor o yüzden gecelik belirtisi diyemiyorum baya baya hasta olmuşum 😂😂
Payiz Grand benimde bat 5 bende 20 sinde iğne oldum, siz ne zaman oldunuz kaç yumurta gelişmişti kaç mm
Nygzzzz Benim 7 ocak gösteriyor 24 yumurtlama günüydü 1bucuk seneye yakındır korunuyorduk bu ay bıraktık ara ara kasık agrılarım oluyor birde akıntım yok ama ıslaklık hissim var merakla bekliyorum inşallah hepimizinki pozitif cıkar
mavikelebek3 4 ocak benimde iki gündür bel agrisi ve bugünde adet olacak gibi kasik ağrısı var ovulasyonla takip ettim 21 aralık catlama günüm
Ayman Benimde bat 8 ara ara sol kasığımda batma var belim çok ağrıyo kusura bakmayın ama uzayan akıntım var
Ozlemmm3535 Ayman Ayseee34 hesaplamama göre bat 4-5 ocak geçen hafta kasıklarımda sol kasığımda daha yoğun batma vardı ama geçti çok nadir oluyor Yerleşme miydi bilmiyorum 🥹 2 gün öncede yumurtlama dönemindeki gibi yoğun bir akıntı oldu silince farkettim hiç regli belirtim yok çok heyecanlıyım
Ayman Sizdenbirii1 ara ara beyaz geldi salı çarşamba perşembe beyaz geldi ama bembeyazdı dün bu gün şeffaf canım
Ayman FRVP20 bu sefer hastalığımın son gününden itibaren 2 günde bir ilişki oldu yani bat günüme kadar böle 2 günde bir devam etmeyi düşünüyorum :)
FRVP20 Bat 8 geçen ay sağ tarafım çok ağrıyordu dedim tamam oldu ama olmamış 😂🥹bu ay hiç bir ağrım yok sadece yumurtlama dönemini gösteren tarihte beyaz akıntım vardı
mavikelebek3 Kızlar benim dünden beri adet olacagim gibi ağrım var herzaman günü gününe adet olurum 4 ocak adet tarihim de yerleşme agrisi olabilir mi catlamanin 8. Günü bir de nefes alıp verirken bu sabah zorlanmaya başladım bacaklarıma doğru agri da gidiyor
Sizdenbirii1 Ayman benimde öyle beyaz anlamadım valla dedim enfeksiyon mu ama kaşıntı falan yok bide sümüksü uzayan tarzda