prensesannesi-01 Kızlar mesela ilişkiden uzanıp yarım saat sonra lavaboya gitmek sorun olur mu acaba sperm açısından. İdrar ile beraber çıkıyor diyenler varda
october prensesannesi-01 alakası yok tamamen psikolojik bir durum. iki hamileliğimde de plansız oldu anında kalkar duşa tuvalete giderdim çocuk olsun diye uğraşmıyordum birkaç kez korunmamıştım.
seyma0661 prensesannesi-01 hayır zaten spermler çok hızlı doktor yatmana bile gerek yok birkaç saniye içerisinde ulaşan ulaşıyor demişti
Livelyy1 prensesannesi-01 sorun olmaz canım o zaten alması gereken spermı alıyor vücut 24 saat canlı kalıyor vücutta akışına bırak ve kafana takma sadece bu
atannesi prensesannesi-01 idrarın çıktığı yerle spermin bulunduğu yer aynı değil zaten spermler çok hızlı hareket ettiği için uzanmanıza da çok gerek yok 🥰
prensesannesi-01 seyma0661 evet çok hızlı olduklarını biliyorum da sormak istedim dediğin gibi giden gidiyo zaten teşekkür ederim canım
prensesannesi-01 Livelyy1 canım catlamam gece bir buçukya yaptm test caatlama olmuştu şimdiye kadar yumurta canlılığını kaybetmemiştir değil mi 24 saat yumurta canlı kaliyo diyor internetten 12( ile 24 saat yazıyordu
Livelyy1 prensesannesi-01 24 saat canlı kalıyor sperm merak etme sen sadece çok kafaya takma kesin hamileyim bilmem ne deme kafaya takmadığın an zaten direk oluyor emin ol
prensesannesi-01 prensesannesi-01 16.dun ikindi vakti 4 buçukta yaptım üstteki testim gece bir buçuktu yaptm aradan 8 saat geçerek
prensesannesi-01 Livelyy1 çatlayan yumurta kaç saat canlı kaliyo bilgin var mı 24saat diyorlar ama acaba değişiklik gösterir mi
Kadertskya Planlı gebelik ise ovulasyon döneminde yastık ile 20 dakika bekletilmesi öneriliyor ama bu 30 dk sonrası lavabo sorun olmaz
prensesannesi-01 Kadertskya bende öyle yaptım bakalım bir ümitle bekliyor olacağım inseAllah günüme kadar
Livelyy1 prensesannesi-01 Evt bende öyle biliyorum 24 saat diye hatta doktorum bana 3 gün ilişki önermişti 1 gün arayla