gizemm_ocal Bugün yumurtlamamın üzerine 11 gün geçti. 2 gündür kahverengi uzayan akıntım var ama adet başlangıcı mı hamilelikten dolayı mi bilmiyorum. Test yaptım laboquik böyle oldu siz görebiliyor musunuz bieşy? Olsaydı 11 günde çıkar mıydı
Deletedmom_984 Canim negatif gorunuyor ama 11 ve 12 gun arasinda fark olabiliyor yani bugun cikmayan yarin cikabilir 12-14 gun sonra test yapiliyor genelde insallah vardir yarin ilk idrarla tekrarlamani oneririm💕 insallah vardir 🥰💕
defne-33 Deletedmom_984 merhaba benim yumurta çatlatma iğnesi sonrası 15.günüm bügün doktorum bugün test yapmamı söyledi sabah ilk idrarla yaptım direk negatif tek çizgi çıktı 3 gün sonrada regli tarihim 18.gün olma ihtimali varmı acaba 15.günde çıkmadı ama doktoru aradım bazen olabiliyor öyle regli gününü bekle dedi
Deletedmom_984 defne-33 canim igneler hakkinda hicbir bilgim yok. Ama ben sunu biliyorum dogal yolla da igne vs. Olsa da onemli olan regl gecikmesi. Zaten erken gebeligin ilk belirtisi regl gecikmesidir. Yani regl gecikmesi olmadan hicbi doktor kolay kolay hamilesin demez. Regl tarihini bekle belki bebisin nazlaniyodur🥰 insallah vardir canim rabbim gonlundekini versin🤲🏻🌸💕