minikelebek_ Bat 12 Ocak burda bekleyelimm 🤍 kızlar ben Eylül ayında 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum,inşallah herkese nasip olur
AnneeeG1 minikelebek_ benimde 2023 Nisan ayında 5 aylık bebeğimin kalp atışı durdu ve gebelik sonlandı ondan bu yana hiç gebeliğim oluşmadı ilk defa bu ay çatlatma iğnesi tedavisine başladık bakalım hayırlısı bat 12 Ocak ama ben 13 te direk gidip kan vereceğim
Elif-ada- minikelebek_ Benimde bat 12 2023 Kasım ayinda 9+5 kürtaj oldum kalbi durmuştu busene gene Eylül’de hamile kaldım ama kimyasal oldu Rabbim hayırlısıyla nasip etsin cümle isteyenlere tahmini yumurtlama 26 çatlama 27 sizin yumurtlama nezamandi
Tutar13 prensesannesi-01 aynen benim 2 gun bile sasmıyor adetim herayın 12.13 unde oluyorum bakalım catlama dün olduysa 10unda yaparız testi 😀
prensesannesi-01 Tutar13 ben kızımda 10.gun erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı 13. Gün yaptım çıkmışti
Tutar13 prensesannesi-01 tamam bekleyelim ozaman 12sine kadar benimde bi oğlum var 6yasında senin kız kac yasında allah bagıslasın 🌸
Tutar13 prensesannesi-01 ben kasık agrısı ile hastaneye gitmiştim doktor ultrasondan baktı cikolata kistin var demişti ilac vermişti 1ay cocıgun olmaz demişti ilacta meger bem doktora gittiğimde hamileymişim 2 haftalık agrılarım ondanmış.her doktor hrseyi bilmiyot yani
Deletedmom_984 Benim de bat 13 bende surda bekliyim daha dün aksam yumurta catlamasi gördüm. İnsallah hayirli haberler aliriz🤲🏻🩷
minikelebek_ Elif-ada- merhaba benim yumurtlama bugün yazıyor pc uygulamasına göre ama iki günde bi birliktelik oldu bizde inşallah sizede banada buradaki herkese Allah nasip eder