richgirl10 Kızlar sorum başlıkta, bavul hazırlığına başlıyorum. Çok çok fazla eşya koymak istemiyorum fakat eksiğimde olmasın istiyorum. Neler koydunuz hastane çantasına?✨
Merve-metin richgirl10 hemşireye verilecek 1 takım hastane çıkış seti yedek olarak 3 takım kıyafet çorap bolca ağız mendili bebeğe koydum sezeryan olacağım için fazla koydum kendime 2 tane pijama takımı terlik depend çorap emzirme atleti ve sütyeni iç çamaşırı bebek için lazım olur diye emzik biberon göğüs ucu kremi göğüs pedi ıslak mendil ve bez koyup kapadım
hatice_aygun2 richgirl10 2 takım 2 tulum 4 5 tane zıbın 10 tane bez kalın ve ince birer battaniye kendime 2 tane takım 2şer adet iç çamaşırı koydum ama ben 3 gün kaldım yetmedi gönderdim yıkandı geri getirildi hepsi 2 paket bez bitirdik yeni doğan döneminde bez ve kıyafet dayanmıyor malum hep dışına çıkıyor fazladan zarar gelmez ya gider sizinle geri gelir 🥰
Minikklerinannesi5 Merve-metin daha önce doğum yapmış biri olaraktan gayet de yeterli bunlar. Sezeryan doğum yaptım bu arada. Şimdi de aynı şekilde hazırladım. Sadece ek olarak bebeğe battaniye zıbın kendinize de terlik kahve makinesi kahve kayısı suyu önerebilirim.
Merve-metin Minikklerinannesi5 2 battaniye koydum zıbın olarakta yedek takımların içine koydum ekstra koymak gerekir mi acaba eğer öyleyse ekleme yapayım daha doğuma var o yüzden kayısı suyu kahve makinesi filan aklımda benimde onları da evden çıkarken alacam bende sezeryan olacam
Gizem1992 Minikklerinannesi5 hemşireye verilecek kıyafetler arasına çıtçıtlı badi mi yoksa bebek içliği oluyor ondan mı koydunz ? Aslnda ikinci gebeliğim ama ilkine içlik koymştm şimdi videolar izlediğim zaman çoğu kişi içlik değil de çıtçıtlı badi koyuyor bnde kararsz kaldım göbegı var içlik daha rahat olur diyorlar eskiler de
Minikklerinannesi5 Merve-metin ben 3 battaniye koydum biri pamuklu battaniye olduğu için 2si nohut battaniyelerden. Zıbın konusunda da bende sizin gibi yaptım birinci doğumumda yetmişti doğumdan 1 gün sonra çıkmıştım hastaneden. Ben bunların yeterli olduğunu düşünüyorum ne fazla ne de eksik her şey kararında 🌸 Sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize 🥰🙏
Merve-metin Gizem1992 ben hastane çıkış setini komple koydum hemşire hangisini giydirirse fazla gelirse zaten kalanı verir diye düşündüm içlikte var çıtçıtlı zıbında var
Gizem1992 Minikklerinannesi5 bende öyle düşünüyorum aslnda ama çıtçıtlı daha derli toplu oluyor içlik yakası baya acık kalıyor ilk oğlumdan biliyorum böğrü açıktı ilk kıyafetinde 😂