rubeyyisarah 1prens1prenses_ ıslanınca gusül gerekmez ama girdiği an gusül gerekir ister boşal ister boşalma. Bir de rüyalanma dedikleri olay olunca da gusül gerekir erkek ve kız fark etmez
Mejsa Jaggeralem ben fetva vermedim. Fıkhen olması gerekeni anlattım. Ayrıca bu durumda gusül zaten şart onu da belirttim. Siz nefsiniz için bir şeyleri eğip bükeceksiniz diye ben neden doğruyu anlatmaktan söylemekten çekineyim?
Nurtanesi89 1prens1prenses_ içine şüphe düştüğü an koş banyoya 🤪 ne olacak bıcı bıcı yap çık oh mis gibi kokarsın en kötü ihtimal bunun için çok düşünme girmişken de bir abdest alıp çık için rahat olsun 😅
Mejsa Jaggeralem yukarıda fetva vermişsiniz. Herkesin evinde su var diye. Ayrıca fetva vermiş olmam için almazlarsa haram vs gibi bir şey söylemiş olmam lazım daha anlamını bilmediğiniz terimler üzerinden algı yapmayın.
Merve-99 Hasret18ayaz bende hanefiyim ama bildiğiniz yanlış kocanız size dokunsa dahi gusül almanız gerekir çocukken camiye kursa ve yatılı kuran kursuna gitmisligim var ne olursa olsun gusül gerekir
Hasret18ayaz Merve-99 bilgimde eksik olabilir ama sizinde yanlisiniz var dokunsa gusül gerekmez tabiki
Hasret18ayaz Merve-99 şimdi tekrar teyitledim cinsel ilişki olduğunda yani vajinaya penis girişi olduğunda gusül gerekiyormuş boşalma olmasa bile. ancak eşini çıplak gördüğünde yada sadece zevk suyu geldiğinde ama boşalma olmadığında veya sevişme sonrası gusül gerekmiyormuş
Balbebek012 1prens1prenses_ sonuçta bir münasebet var abdest almak zaten 2 dk sürer abdest alınması lazım
yorgunbirannekanatlanacak Siz bu dini bilgilerle mi yaşadınız bugüne dek? Hiç mi okumadınız, hiç mi araştırmadınız?