Deniiizzz Dilay0108_ bende kullandım fitil olarak bıraktım hala hafif sarı akıntım var doktorunuz idrar kültürü alacaktır benim temiz çıkmasına rağmen olabilecek bir şey olduğunu söylemişti. Tabi sen bu durumu yine doktorunla paylaş.
anonimuye Dilay0108_ bnmde sarı degilde beyaz akıntı geliyor normal mi acaba bird ebende kaşıntı ve tahriş yaptı
Eylul41 Dilay0108_ benim bu sekilde sari akinti geliyor dr etkiler demişti. Ben her gece 2 tane fitil olarak kullanıyorum surekli sari yapışkan akinti oluyor
Minyonannecik Dilay0108_ aynı durumdayım doktor normaldir yapar diyor hatta donaxly fitil bile verdi enfeksiyon varsa geçsin diye yine aynı
maristar3440 Eylul41 benim de progestandan sonra akıntım değişti yapışkan uzayan sümüksü tarzda eskiden su gibi olurdu sizin de öyle mi acaba
Arkgzem maristar3440 benimde aynı ara ara şeffaf uzayan akıntı oluyor bide sabah ilaç akarken su gibi akıntım oluyor ilk ayaga kalktıgımda
Eylul41 maristar3440 evet uhu gibi yapişkan sari ve cok sık oluyor gun ici kac kez ic camasiri degisiyorum saymadim bile
maristar3440 Arkgzem 31 şu an 1 haftadır böyle oldu anlattığınız gibi ilaç akarken de sulu ıslaklık oluyor
Aleyzeee Kızlar bana da yardımcı olun elimde iki kutu vardı biri 2023 tarihli biri 2026 tarihli fitil ben 2026 tarihliyi yanlışlıkla 2023 sanıp çöpe attım 2. Fitilimi koydum az önce fark ettim elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı bilmiyorum
kubraa_35 Ben de kullandım fitil olarak su gibi berrak akıntım oluyordu ama benim , kanamam bittiği gibi bırakmıştım çünkü aşırı ıslanıyordu gün içerisinde , normal demişti doktorum yan etkisi demişti