Ebaki bebekten değil ki canım kurbsn olurum ona böyle bir adama evlat vermekten bebeğimin uzulmesinden onuda erken doğurup stresten üzüntüden yoğun bakıma atmaktan korkuyorum çünkü 2 evladimda ilk olanı daha eşimin gerçek yüzünü görmedim 2 de sözde spiral takmaya gidiyordum hamile olduğumu öğrendim 3 spiral takili hamile kaldım kurban olduğum Allah’ın verdgine sözüm yok bu insan evlat hak etmiyor emin ol düşün bebeğim ölsün diye dua etmiş anneyim ciğerim yana yana çünkü onları tek başıma hastanelerde doğurdum kimsem yoktu ailemden başka beni çocuğuma ölsün dedirtecek kadar bir adama hakkımı helal etmiyorum yazık çünkü ona anneleri onlara dört dörtlük ama bu insanlar evlat hak etmiyor sözde bosanma davası acacaktim kolum kanadim kırıldı kurban olurum evladima ölsün dediğimde ciğerim nasıl yaniyordu Allah’ta biliyor ben onun için dedim 2 çocuğumu kayın babamın durumu yok iyi olmasına rağmen eşim ana kuzusu alışmış elimden tutup dışarı atmaya hamile olduğumu biliyor biliyor gondersede gidemiyorum elimi kolumu bilerek bağladı hayatımı mahf etti Allah’ta biliyor helal etmiyorum bu adama