GirlandBoy_Mom danla2711 kendimi böyle motive ediyorum rüya gibi geliyor😅bu arada rüyamda 2 kere erkek bebek gördüm ilkinde doktor bana erkek diye tekrarlıyordu 2 . De doğum yapmıştım aynı eşime benziyordu
danla2711 GirlandBoy_Mom 😂🥰rüyayada inanıyorum bende çekik gözlü tombik bir bebek görmüştüm yüzünü 1 ay sonra gösterirse görücem inşallah detaylıya biraz geç gireceğiz 23.haftada falan istiyor doktorumuz 🤩
Melissayda @danla2711 ay teşekkür ederim kuşumm💕🌸 bir tane kızım var onu hep sağda hissettim sağdaydı ve cidden basen tarafımdan kilo aldım göbeğim yanlardan büyüdü. Bir tane de oğlum olsun isterim tabi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil 🙏☺️
danla2711 Melissayda ay inşallah kuzumm🥰 erkek kız aslında kendini belli ediyorda biz o heyecanla net anlayamıyoruz ben sonradan anladım biz bazen kendi istediğimize yorumluyoruz 🤩 bende oğlumdan sonra bir kızım olsun çok isterim
GirlandBoy_Mom Melissayda canım genelde erkek bebek kendini çabuk belli eder diyorlar inanmazdım ama çünkü kızım kendini 17 18 de falan gösterdi az daha doğumda öğrenecektim 🤣🤣
Melissayda @GirlandBoy_Mom ay bende 14 de öğrendim kızımı 12.haftada tahmin yapmıştı ama kız dedi 😂 Yeni bebişin totosu dönüktü söylemedi gitsem söyler aslında ama muayene hakkımdan yemek istemiyorum 😂😂
Meriveannesi GirlandBoy_Mom âmin 🤲 Canım iyi yapmıssın özele giderek başka doktorun demesiyle dikkatli olursun 🌸
GirlandBoy_Mom Kirazdere sen bana oğluşunu sağ salim kucağına alırsın inşallah dedin ya doktor diyince sen geldin direk aklıma 😊
Kirazdere Kirazdere GirlandBoy_Mom rabbim hakinda hayırlı evlat eylesin hazreti muhamede hayırlı ümmet allaha hayırlı kul vatana milete hayırlı insan olsun Âmin ecmain