Cagla46 GirlandBoy_Mom allahım hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah erkekler genelde değişmiyor diye duyuyoruz hep 🌸
Cagla46 GirlandBoy_Mom belirtilerin nelerdi peki yoksa hurafe mi hepsi 🙈 mide bulantısı baş ağrısı halsizlik falan oldu mu
danla2711 GirlandBoy_Mom çok şükür aşkım🥰 iki duyguyuda tatmayı nasip etmiş rabbim 🥰 sağlıkla gelsinler oğluşlar yaa💙
GirlandBoy_Mom danla2711 öyle canım iki duyguyu da tadıcam allahın izniyle öğrendiğimden beri çok farklı duygularım 🥹ailede erkek çocuk da olmayınca bilmiyorum nasıl bişey hep kıza alıştığım için
danla2711 GirlandBoy_Mom ahaha bende tam tersi erkek var kız yoktu 😂🥰 ama olsun benim kendi çocuğum olacağı için çok farklı geliyor ellerini yüzüne kapatmış güzel bir görüntü aldık çok mutlu oldum🤩
Prensess33 GirlandBoy_Mom hayırlı olsun canım🥹 benimde oğlum olacak iki kızım var senin bı tane mi kızın vardi
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Valla biliyorum galiba az çok 😂 ah kendimi de doğru bilsem dünyalar benim olur 😂
danla2711 Melissayda aşkım bende çok anlamıyorum ki ama edanın kesesi benimki gibiydi fasulyeydi senin kese şekli anlaşılmıyor görüntü kötü ♥️
GirlandBoy_Mom danla2711 bu arada bi teori daha tutmuş oldu birincisi Plesanta yeri ikincisi kese şekli 😅kan yenileme tutmadı Çin takvimi bide
danla2711 GirlandBoy_Mom ay evet bak bu kese işine inandım gerçekten keselerimizden tuttu arkadaşımada kız demiştim onunda kız oluyor😂 bir kaç kişiyi bekliyorum yorum yapmıştım onların cinsiyeti belli olsun ben kesin inanırım artık😂
GirlandBoy_Mom danla2711 insanın kendi çocuğu başka canım benim şuan tek korkum kıza dönmese o kadar söyledim ettim😆😆
GirlandBoy_Mom Cagla46 bence hurafe canım ama sana şöyle diyim kızımda hiç kusma mide bulantısı olmadı ve ekşi yedim hep bunda da tam tersi herşeyden midem bulanıyor ve tatlı istiyor canım ama yine dediğim gibi bünye meselesi
GirlandBoy_Mom danla2711 dimi bak burda bi kaç kişi daha vardı işte yuvarlak kız olan fasulye gibi erkek olan
Cagla46 GirlandBoy_Mom anladım kuzum bakalım randevumuza iki hafta var merakla bekliyorum inşallah haber veririm burdan 🌸