Miracleee Crown23 belli belirsiz bende emin olamadım. 10 dakikadan sonra belirginlesti. Kuruma çizgisi mi acaba kafamı karıştırdı
Eldgrn Miracleee sonradan olduysa test geçersizdir ki erken gebelik testlerinde bu tarz kuruma cizgileri çıkabiliyor. Ya kan verin yada testi başka marka ile tekrarlayın
Merve8155 Miracleee bendede 10 dk sonrasinda tam gorunmeye basladi markasi nedir testinin varla yok arasi gibi
Onurbanuu Merve8155 bendede boyle olmustu ama regl olmustum ben reglınız gecıktıyse kan verın gecıkmedıgse gecıkmeyı bekleyın bnce
keyfimin-kahyasi-misin Merve8155 Ben erken gebelik testlerinde hiç loruma çizgisi görmedim çok defa yaptım kaset testlerde oluyodu koruma çizgisi ama erken testlerde görmedim
2cocuk2kopek Miracleee ben göremedim canı. Adetin geciktimi ben de az önce yaptım adetim 4 gün gecikti pembe çizgi çıktı hemen
Esinti49 Yani çok çok silik bir çizgi var gibi ama yanıltada bilir siz isterseniz bir test daha yapın ama bu kez sabah ilk idrarınızlar olsun varsa biraz daha belirgin gösterir
Miracleee Esinti49 dün akşam kaset test de yapmıştım onda da varla yok arasiydi. Hayırlısı olsun artık. Teşekkür ederim cevaplarınız için