Nesrin0906 Kızlar yardımcı olur musunuz eski olmayan ama çokta yeni olmayan orta hallice bir isim olsun şimdiki isimler hayvan isimleri gibi yanlış anlamayın da daha anlamlı isim arıyorum yardımcı olun lütfen
eliff4 Nesrin0906 biz kızımın ismini Beril koyduk çok duyulan koyulan isim değil ama ben severek koydum söylemesi kibar naif geliyor fikir olsun sizede 🌸
DENIZ_55 Nesrin0906 eşim ilden su yada çisem istiyor daha belli değil bakalım benim hiçbir işim içime sinmiyor çünkü çok kararsızım babasına biraktim bakalım neye karar veririz son anda nasip
Nesrin0906 Hepsi çok güzel ama içime sinen olmadı hala böyle görünce kesinlikle bu olmalı dediğim bir isim var inci ismi ama bir yakınım kızın esmer doğarsa okul çağında dalga geçerler kara İnci dedigi için şuan vazgeçmek zorunda kaldım eşim esmer ben beyaz tenliyim bana benzer diye inci demiştim ama babasına benzerse yandık normalde benzesin ama inci ismi yakışmaz
Aysunays Nesrin0906 Benim bir öğrencim var adi İnci. Esmer güzeli boncugum cok seviyorum onu ❣ bugune kadar da kimsenin dalga geçtiğini duymadim. Bence ten rengi ile inci isminin bir alakası yok cok guzel isim 😍
Nesrin0906 İnci koysam mi acaba o zaman ya doğrusu daha çok var ama olsun inci olarak kesinlestireyim
ibcmom Nesrin0906 ay bence de inci koyun cok zarif cok tatlı bi isim. soyadınızla uyumluysa cok güzel olur. akran zorbalığı biz cocuklarımızı güzel yetiştiremezsek hep var olacak yani ismi inci değil de baska bisey olsa da bulacak olan cocuk bisey bulur bunu takmayın. negatif değil de pozitifi görün bence. adıyla yaşasın miniş 🥰
Nesrin0906 @DENIZ_55 çok güzel bir isim aslında anlamını bilmiyorum ama kulağa çok hoş geliyor minnoş zarif bir kız ismi
DENIZ_55 Nesrin0906 evet hoş geliyor ama bana farklı geldi alışamadım ikisininde anlami güzel çisem cennette yağmur tanesi felan diyor