Mrvsmt2502 Belgin25 43 te doğum yaptım 2 ay boyunca hep 100 ü bulan sancılarım vardı ama düzenli deüil bir şey yapılmadı dinlendiyordum sadece
keyfimin-kahyasi-misin Belgin25 26 dan sonra sürekli sancım oluyoru setum vs takiyolardi . 43 haftalık doğdu😂😂
Nhrr Belgin25 benim 24 den beri çıkıyor. Serum takıyorlar düzeliyor. 27 de ciğer geliştirici yaptılar. Şuan 32+3 arada oluyor gidiyorum serumla duruyo çok şükür. Sizin yaklaşmış ama yinede serum takip durdursalar iyi olur.
Mrvsmt2502 Belgin25 aşırı deüilse sizde kendinizde bir anormallik hissetmiyrsanız sorun olmayabilir ama doktora danışmakta fayda var tabi
Mrvsmt2502 keyfimin-kahyasi-misin serumlar epey bi işe yaramış 😂 benimkide 43 te doğru 10 aylık diyorum inanmıyorlar 😂
keyfimin-kahyasi-misin Mrvsmt2502 11 aylık🤣🤣 43 haftalikti ama 39 la uyumlu doğdu Bı sene hamilelik yaşadım nerdeyse hahaha
Maviniz Mrvsmt2502 maşallah 43 hafta deyince inanamadim. İnsan belirli bir haftaya gelince bunaliyor 43 hafta dile kolay
Mrvsmt2502 Maviniz bende bu kadar beklemiyordum herkes genelde 40 tan önce doğuruyor diye biliyordum 40 doldu gelmedi 41 doldu gelmedi . Doktorum çok iyiydi allah razı olsun yoksa bende cesaret edemezdim.