AnneeeG1 Mery60 bende 29 Aralık saat 11.00 da vuruldum canım inşallah ikimizde güzel haberler alırız ve onca bekleyen anne adayları da en güzel habetlerde onlarla olsun inşallah 🙏
defne-33 BTop Yarın 2.çatlatma iğnemi vurulucam bende inşallah bu sefer hamile olurum rabbim bu mübarek kandil günü tüm isteyenlerin duasını kabul etsin inşallah 🙏🏻 bekleme süreci insanı çok yıpratıyor oldu mu olucak mı olmazsa yine ne yapıcam…
BTop defne-33 inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin hiç stres yapmayın ben 2. De hiç stres yapmadım umudum da yoktu stres yapmamaya çalışın evet zor biliyorum ama 😔
teachermomyy23 BTop ilişki günleriniz nasıldı bende bugün vuruldum iğneyi doktorum yarın ilişki önerdi iğneden 36 saat sonra sizin nasıldı acaba ?
BTop teachermomyy23 ben ilk iğnemde sonraki gün gecesi oldu duş almamamı söyledi doktor kalkma dedi o şekilde yaptım ama 2. De sonraki gün öğlen ilişki oldu sizde öyle deneyin isterseniz.
teachermomyy23 BTop yani benim doktorumun söylediği gibi ilişki günlerinizi ayarladınız bende dün vuruldum bu gece ilişki demişti doktorum sonra yarın
BTop teachermomyy23 2. Denemede oldu ya canım yani 2. İğnede o zaman ilk ilişkiyi öğlen yaptık geceyi beklemeden mesela bugün iğne vuruldum yarın öğlen yaptık