BTop Kızlar hamileyim zeytin yedim yanağıma dokunup dokunmadığımı hatırlamıyorum bebekte iz olur mu böyle bir şey duymuştum sizlere de sormak istedim
Ecemom_ BTop ilk defa duydum bunu her gün zeytin yiyorum yanağıma vs illaki dokunmuşumdur. Batıl inanç bunlar aslında ama insan bir acaba diyor
mcansu BTop mantığınla düşününce olası geliyor mu gözünü seveyim çocuk büyüteceksin biraz mantığını kullan oluru var mı sence. Valla şu hurafelerin peşine düştüğü kadar şu millet akla mantığa düşse keşke. Hurafe tabi ki bunların hepsi
Pamuk Allahın ana rahminde kusursuz olarak yarattığı bir canlıya hicbirsey iz yapmaz. Bu hurafeleri uyduranlar resmen Allaha şirk koşuyor. Aklımız ve mantığımız bizi daha doğru sonuçlara götürür.
BTop mcansu kızım salak mısın sen çık şu posttan benim canımı sıkma sen bu akılla anneysen bende olurum merak etme
Minat9496 Olur canım, ben oğlumda limon yedim yüzüme dokundum hep suratı ekşi ekşi kokuyor oğlumun birde eksitip duruyor suratını hepsi limondan yani mantıken..🤨
mcansu BTop harika üslubundan anladım zaten nasıl anne olacağını Saçmalığa biat edip olurunu düşünürken iyi de biri bu sence akla mantığa uyuyor mu deyince kötü mü oluyor hakaret de cabası
mcansu A145N öyle deme sana da hakarete başlar zeytinin leke yapabilme ihtimali bunu sorgulamaktan daha olası geliyor
Mrvsmt2502 mcansu burda sakız yedim çocuğa yapışır mı , buz yedim dondurma yedim çocuğum üşür mü postları açıldı bacım anlıyorum seni keşke ebeveyn olmak içinde ehliyet olsa diye düşünüyor insan ama bu insanlara anlatamazsın uğraşma 😂
BTop mcansu insan gibi cevap ver o zaman tersleyerek değil terslersen üslubumu bozmak zorunda kalırım yani duydum böyle bir şey olan var mıdır diye merak ettim sordum ne değişik insanlarsınız
BTop Yenianne6161 tabiki bana göre de yapmaz ama herkes bir şey söylüyor ya merak ettim sadece aldığım cevaplara bakar mısınız Allah aşkına
mcansu BTop terslemedim terslesem senin gibi hakaret ederdim Sana sordum tamam duydun böyle bir saçmalık ama senin aklına mantığına uyuyor mu analitik düşünmeye yöneltmiş oldum terslemiş değil. Bugün zeytin duyarsın yarın peynir o yüzden akıl süzgecinden bir geçir bunun evhamına girmek yerine dedim