gezentianne Anneyimmmben Canım İstanbul’daysan sana cinsiyette 20 senedir yanılmayan cihazı da cok iyi bir doktor önerebilirim
Anneyimmmben gezentianne yok canım ya İstanbul’da yaşamıyorum 🥹 çok kafaya taktım cinsiyet meselesini kızı çok istemiştim🥹🥹🥹
Ceydaa006 esca344 Bacak arasına bakmısmıydılar acaba benim çıkıntı gördü büyük ihtimal erkek dedi 13 de
esca344 Ceydaa006 doğrudur belki canım bize de yüzde yüz erkek diyip pipi göstermişti 😂 ama pipi değilmiş işte kayboldu gitti o çıkıntı ama sizinki gitmez belki 😂
gezentianne Anneyimmmben Benim de oglum olsugu için kız istiyoedum cok iyi anlıyorum. Bana kız deseler de zor inanacağımdan 11. haftada fetal dna ile kesin sonuç öğrendim🤣🤣
Anneyimmmben gezentianne 😂😂 keşke bana da bı dahaki gidişimde kız deseler ,🥲 ama karnım sivri çıkıyor tam erkek bebek gibi 😔
gezentianne Anneyimmmben Canım benm oglumda yayvandı mesela karnım hiç alakası yok bu durumun bence.Ona bakma,Daha haftan erken bence kızın olacak
Nzl_1999 Angel19 12 haftalıkken dr erkeğe benzetti 16 haftalık 3 farklı dr kıza benziyor ama ileriki haftalarda daha net anlaşır dedi daha ne kadar büyüyecekse 10 Ocak’ta tekrar randevum var iki kızım var inşallah bi oğlumda olur