prensesannesi-01 Yumurta catladiktan sonra 12 saat mi canlı kaliyo yoksa 24saat mi kizlar. Bide sperm kaç gün yaşar rahimde
Parinas prensesannesi-01 24 saat diye biliyorum spermler de eğer kalite sorunu yoksa 3 güne kadar canlı kalıyor
prensesannesi-01 İki gün pik gördüm bugün tam çatlamıştr pik in ilk günü değerlendirdm dün değerlendiremedim bu akşam inseAllah değerlendirecem umarım yumurtanin etkisi geçmeden yakalarz ve döllenme olur dün ilişki olmadı diye açıkçası biraz üzgünm
Duha111 prensesannesi-01 bu akşam yine değerlendir rahat ol sorun yok belki daha iyi bile olur bir gün ara vermen
Duha111 prensesannesi-01 var canım ben kaldım ama mesela önceki aylardada böyle sadece ilk gün değerlendirdiğim olmuştu ama o zamam olmamıştı bu ay ilk gün olduğunu bilmeden değerlendirmişiz ve ben sonraki günleri değerlendiremediğim için kaçırdım sandım o yüzden hiç bi beklentimin olmadığı ay hamile kaldım. Biraz kafaya takmamak gerek diyorlar ya inan bende yapamadım bunu hiç söylemesi kolay geliyor ama olanda bu.
Mamiko_2020 Var tabii ki,çok okudum burda tek ilişkiyle bile kalanlar var 😊olacağı varsa oluyor gerçekten
prensesannesi-01 Mamiko_2020 aynen canım olacağı varsa gerçekten de oluyo bende herşeyi göz önünde bulundurup soruyorum işte umarım bendede hayırla gebelik olur
prensesannesi-01 Cimcime30 gece 1 de yapmıştım o testi acaba dedim tam catlamamis mi o yüzden oglen saat iki de yine test yapacam