Aysegullugesya_ Ben hala bir hastane bulamadım gebzede 3 tane özel var araştırıyorum ,fiyat farkları çıktı medical parkta sinir oldum yoksa karar vermiştim. Yakın civarlara gideniniz oldu mu hiç izmit, kartal, pendik? Bana destek olur musunuz
Kur Aysegullugesya_ selam canım ben medicalparka mine hanıma gidiyorum 17 haftalık gebeyim şimdilik memnunum sen neden sinir oldun? Birde merkez prime da Melda hoca var o da çok tatlıdır :)
Mervecnplt Aysegullugesya_ eğer körfez uzak kalmaz derseniz körfez marmara hastanesi ismail yılmaz tavsiye ederim. Genel olarak fiyatlar da diğer hastanelere göre uygun
Enmomy Aysegullugesya_ merhaba Medical parka gidiyorum . Doktorum faris gözcü . Tecrübeli de . Yorumları okuyarak seçtim . Çok memnunum . İlgili randevu bulmakta da sıkıntı yaşamadım . Kafama Birşey takıldığında numarasını da verdi . 6. Haftada başladık şimdi 27. Haftadayım
Enmomy Aysegullugesya_ bugün kontrole gittim 1315 tl verdim . Pahalı olan testlerimi devlette yaptırıyorum . Gebelik paketi almamıştım .
Aysegullugesya_ gmz10 fatih devlete yakın olan şubeleri 50binmiş paket belediyeye yakın olan ise 65.000 ve ilk belediyeye yakın olan şubeyle aradım konuştum iki tarafın da fiyatlarının aynı olduğunu söylediler tam karar vermişken bana fiyat farkını söylediler.
fatma4136 perinatolog ergün bilgice gidiyorum cok memnunum dogumuda wm medical ve merkez prime de yaptiriyor
Aysegullugesya_ Mervecnplt o an sancılı olacak mıyım saat kaç olacak aslında hepsi muamma izmit çok uzak değil ama erkek doktor tercih etmeyeceğim galiba çok sağolun
Aysegullugesya_ Enmomy Enmomy hangi testleri yaptırdınız (özel devlet karışık) ve toplam kaç kez hastaneye gittiniz ve gebelik boyunca toplamda
Enmomy Aysegullugesya_ fetal dna testini osmagazi Ünv hastanesinde yaptırdım 444 tl ( özelde 400 dolar -14000 falan ) , 12 . Haftada yapıyorlar . Detaylı ultrasonu araştırma hastanesinde yaptırdım ücretsiz ( özelde 5500 şu an ) , şeker testini 26. Haftada medikalde yaptırdım 1400 tl , gebeliğin başında da istenen bir sürü tahlil vardı ( vitamin , kan anti hbs falan ) onları da Gebze Fatih devlette gebeliğin ilk haftasında yaptırdım . Sabahtan gidince randevu olmadan da alıyorlar .
biranne_birbebek Aysegullugesya_ ben gebze medical e gidiyorum. Doğum paketi almadım. Şu an 18 haftadayım ve toplamda 4 kere muayene (1515 tl) oldum. Sanırım iki kez de kontrol randevusuna gittim. İlk tahlillerimi (1000 tl), ikili testi (790 tl) orda yaptırdım. Sağlık sigortam var ama gebeliği karşılamıyor ama tahlilerimin de bir kısmını karşıladı sanırım ondan bu kadar tuttu. Daha yüksek ödeyenler de duymuştum. Detaylıyı da orda yaptıracağım 4500 tl. Sonrasına da artık bakacağız en az 4 muayeneye daha giderim heralde.