prensesannesi-01 Kızlar ya iki gündür ovulasyon testim pik az önce test yaptm da bakar msnz çatlama olmuş mu yoksa olmak üzere mi
Ecrin_Su47 prensesannesi-01 cnm bn pek anlamıyorum ama ustede çıksın diye yazdım Rabbim gönlüne göre versin inşallah 😌
prensesannesi-01 AnneeeG1 gece degerlendiremedim eşim ise gidecek inseAllah şimdide akşam degerlendirsem kaçırır miyim yani yumurta etkisini kaybetmez dimi çok üzgünüm
Tutar13 prensesannesi-01 hayır uzulme sperm 3 gun canlı kalıyor hem yarın öglen testi bir kere daha yaparsın emin olursun carladogından daha iyi yani buaksamı degerlendir canım
AnneeeG1 prensesannesi-01 yok canım korkmana gerek yok sperm 3 gün canlı kalıyor ama sen yine bu akşam degerlendir
prensesannesi-01 Tutar13 evet bugün değerlendirecem canım inseAllah 2 de test yapacam tamamen çatlar bence
Tutar13 prensesannesi-01 canım yaklastırıp inceledigimde 15 i pik 16 sı t cizgsi cok hafif daha az silik artık 17 si iyice silik catlamıs
prensesannesi-01 Tutar13 ah ah kocam bey çok yorgundu dün erken uyudu keşke uyandrsaydim ya dün artık geçti. Bugün geç kalmam unarim
prensesannesi-01 Tutar13 hahah sesli güldüm. Ya ne bilim pişman oldum dün olmadı diye hayır olsun sperm zaten iki üç gün canlı kaliyo umarım döl tutar 🤭😀