Merve-betul huysuz__ evet 😞 heryerde uyumuyo tek yatak odası da uyuyo o yüzden kayınvalidemlere gidince bı çay içip Akel acele kalkıp geliyoruz evimiz yakın Allahtan gündüz de 1 gibi uyursa zorla 3 buçukta falan kalkiyo şu son bikac gündür doğru düzgün uyumuyo
huysuz__ Merve-betul çok zor , yeğenim öyleydi 22 aylık hala uykuya direnen bir çocuk, beden dinlenemediği için haliyle mız mız da . Allah kolaylık versin gerçekten zor hele çalışan anneysen daha zor
Sevimli_06 huysuz__ bu ben ama tek fark benim ki 1 tane olmasına rağmen 4 e bedel 🤣 saat 8 de yatıp saat 4 uyanıyoruz geceyi gündüz gibi yaşıyoruz 🤣🤣 gündüzü gece gibi yaşıyoruz 🤣 insanlar 8 9 kalkıp kahvaltı yapıyor biz yeni uyuruz
huysuz__ Sevimli_06 😅yeni uyandık aha 😂 inşallah arkasından gelen kardeş de uyum sağlar yoksa gecen ne gündüzün olur😁
Merve-betul Enisecik ya ben uyandırmaya kıyamam öyle çocuk sersemleyip huysuz oluyo büyü oğluma denedim burnumuzdan geliuo öyle
Minnaksever Merve-betul benim kızım da aynı 2 yıldır kış geldi mi basliyo geniz akıntısı öksürük biz öyle rahat ediyoruz ben ak günlük üstüne bişey bulamadım.ciğerde değil zaten bizimki de ama işe yarıyor yoksa uyuyamıyo.