kayramertannesi Prenseslerim_ Melodi kötünün iyisi diye seçtim Öneri- aden, miray, ilay, tuana, aymira, güneş, mirel, beray, arya, melina
Hazal0113 Prenseslerim_ benim de kızım olacak ismini Umay kattık sağlıkla gelsin insallah fikir olsun istedim sizede
Prenseslerim_ 1234kade sen saymayi ören .ikinci .birincisinde sonuc alamadim nedense .sizin bu anlayissiz yargilariniz peki.
Hazal0113 Prenseslerim_ iki secenek katmistin mecbur diger şıkkı seçtim ama daha güzel isimler var cnm yinede sen bilirsin senin kararın 💖
Prenseslerim_ Hazal0113 yapamiyorum galiba .bakalim burda sonuc göre bilirmiyim. Begendiklerini yazarsan sevinirim tsk.ler
Prenseslerim_ Hazal0113 cok tesekür ederim ama ben bu isimleri begenmiyorum .mesela asel sadece bal demek arapca ama yok neymis cennetteki balmis falan filan .lina hurma fidesi vesayire okadar cok bu isimler varki etrafimda .artik gina geldi .bu sectiniz isimlerin yaninda bence benim sectim isimler hem zarif hem pek kimsede yok anlamlari gayet güzel
daenerys Prenseslerim_ leylim ley leylim leylek leylim yar diye dalga geçerler bence 😄 çok çok çok özür dileyerek bizim burda ineklere veriyolar o ismi 😞 bence cocugun kaderiyle oynarsın. illa değişik olacak diye bi şey yok bence ya tamam asel bence de güzel değil ama melodi ne kedi ismi gibi geldi bana 😞
daenerys Prenseslerim_ feray = ay ışığı şirin = tatlı, cana yakın nehir = ırmak yağmur, aysu, yasemin, pelin,selen,sevgi,suzan,sezen,sıla😊😊😊😊😊 bi düsün bakalım