Mucizem0301 2 aylık bebeğim ozellikle akşamları uykuya dalamiyor. Karnı tok altı temiz erkenden yatağa da geririyorum.uykusu var ama dalamiyor bu sefer ağlıyor.iyce huzursuzlaniyor. Öneriniz var mı uyuması bugün 4 saat surdu
Ecemom_ Mucizem0301 hiç tecrübeli değilim bebek konusunda ama yattığı odanın ışığı yattığı yatağın rahatlığı da uykusunu etkiliyor olabilir
Meltemm21 Mucizem0301 bende 1.5 aylık oğlumla yatsın diye bakışıyorum altı temiz karnı tok sessiz loş ortam ama uyumaya niyeti yok tek sorun gazını çıkaramıyor
Delihatunnn Mucizem0301 odanin isigini kapat beyaz gurultumu ne o zimbirtiyi ac yanina uzan bebeginin senin yataginda olun yani emzik emiyorsa ver pis pisla
Musilk-1 Mucizem0301 canım bir bebek uyumuyorsa ve sıçrıyorsa ona kundak yap daha güzel uyur ben ikitane öyle büyüttüm ince battaniyeye sar tabi bilmiyorum bu sana ters olabilir yada başkalarına bu sadece sana tavziye emzirirken kundakta olsun sonra yavaşça gazını çıkar ve yan yatır istersen tabi
1Ali 2ay 20günlük bebeğimle bende aynı durumdayım saatlerdir dalsın diye uğraşıyorum yok fal taşı gibi açıldı yine gözleri
Delihatunnn huysuz__ neye guldun ay cocuk boyle uyur senin kokunla uyur uyuyana kadar pis pistir nesi komik geldi anlamadim uzdun 🥲
huysuz__ Delihatunnn beyaz gürültü mü ne o zımbırtıyı aç kısmı😅 hoşuma gitti yani , bak üzülme üzülürüm 🥲❤️
Delihatunnn huysuz__ ha ay ne biliyim ne diyolar sa ona yanlis da biliyor olabilirim ben bebe uyutma sesi yazinca cikiyordu 😅
Larraa Doğurmadığım için henüz tecrübem yok ama okuduğum kadarıyla günlük uykudan önce duş aldırmak bebeğin rahat uykuya geçmesine yardım ediyormuş. Yapmıyorsanız bir deneyin isterseniz 🌸
Delihatunnn Mucizem0301 valla bebegi gormeden bende bisey diyemiyorum bebe senin beben bacim ysnimda olsa elimden baska bisey gelse yapardim amma 🤷
Melamial Emziksiz bebek nasıl uykusu gelince uyur bilmiyorum valla. Benimkini de bıraksam sizinki gibi ıkın sıkın saatleri bulur. Gazını emzik sakinleştiriyor.