Anneyimmmben kızlar bugün doktor erkek dedi 13 haftaligim banada erkek gibi geldi bacak arasının kabarikligi ama iki doktora daha sordum fotoğrafa bakıp kesin erkek diyemeyiz haftası çok küçük kizdada böyle kabarık görüntü olabilir dediler kafam karıştı 😳
seyma0661 Anneyimmmben canım ben 16+4de öğrendim kızımın böyleydi bacak arası ama doktorunuzun dediği gibi henüz erken bana nedense erkek gibi geldi
xEndless Anneyimmmben Bana ilk erkek dedi bş doktor 11 ya da 12. Haftadaydım daha sonra da kız olduğunu öğrendim 18 haftadayım suan hala kız değişmedi detaylıya gidicem ordada değişmez heralde 😊
Anneyimmmben mlkkk doktor çok net erkek dedi ama diğer iki doktor erkek yada kız demedi çok erken dediler kafam karıştı iyice
Sevimli_06 Anneyimmmben net bi görüntü değil ama benim bebeğimin ultrasyon görüntüsüne benziyor şimdi ona bakınca erkek bence
mlkkk Anneyimmmben çıkıntı var gibi ama kız bebekte iki üç paralel çizgi olur ve o da var ve dikkatli bakınca görüntü kaymış gibi de duruyor yani hafta erken olduğu için bacak arasında ultrason görüntüsü yanıltır ama o paralel veya dik çizgiler daha doğru olabilir
Anneyimmmben mlkkk eğer testis değilse yakinlastirinca kız bebek genital bölgesi gibi görüyor benimde gözüm 😂
xEndless Anneyimmmben evet benzıyordu gören erkek basta daha sonra burda tahmın ıcın fotoğraf da yükledim kız diyenler oldu fazlasıyla
Anneyimmmben Sevimli_06 benimde içimden bı ses en başından beri erkek diyor ama kız olmasini da isterim tabi🥹
Sevimli_06 Anneyimmmben bende hep kız istiyordum ama içimden erkek geçiyordu erkek çıktı buraya atmıştım Ebrar diye bi arkadaş tahmin etmişti 4 5 kişide erkek dedi erkek çıktı hep erkek hissetim ama kız olmasını da isterdim rabbimin işi sağlıklı olsun yeterli yani için kız diyor tahminler erkek diyordu bişey olmaz sağ salim gelsin