Gamzehira 170420 benimde 8 aylik bebegim var ve 1 aylik gebelik var sezeryan oldum bende riskleri var diyorlar bende tereddütteyim hepp
170420 Gamzehira ameliyat olarak mı riskli karnında bebek varken diğeri emzirmek mi cinku çünkü bma emzirme karnindakine zarar olur yada kızına bn doktorumu dinliyorum
rukiyee23 Gamzehira bana doktorum dikişler de açılma olmaz ama son haftalarında dikişler daha çok agri hissedersin demişti bir risk yok o konuda yani size kim söyledi bilmiyorum ama
kalbiminpariltisi ballilokmam yani kusura bakmayın ama korunmamışsınız ve hamile kalmışsınız bile bile lades. Bebek istemeyen insan prezervatif kullanır dikkat eder geri çekilmeyle ilişki yaşayan birisi korunmuyordur
ballilokmam kalbiminpariltisi iyi de bundan size ne? Ben burda içinde bulunduğum durumu paylaşmışım rahatlamışım. Ne şekilde korunup korunmayacağımı veya aile planlamamı size mi sordum?
Serpilyavuz ballilokmam bende bebeğim 3,5 aylıkken hamile kaldım şimdi 23 haftalık hamileyim haliyle zor geçiyor ama yiyecek ekmeği varmış diyelim🥹 ben 2. Bebeğimi ssvd yapmıştım şimdide nasipse öyle niyetliyorum. Ama herşeyde vardır bir hayır üzülme şükredelim evladı olmayan bir sürü insan var 🤲🏻 hayırlı evlat olsunlar🌸
kalbiminpariltisi ballilokmam iyi de napıcam diye sızlanmışsınız, ben de diyorum ki siz korunmamışsınız boşuna sızlanmayın bile isteye olmuş her şey :) bundan sizene diyemezsiniz herkese açık platformda post açmışsınız ağlayacaksınız yorum yazmam tabi
metemom_ ballilokmam doğumdan sonra lohusa Kanaması dışında regl olmadım bu yüzden merak ettim canım saol
ballilokmam Momcrn işte bazı akıllı geçinenler '‘ kalbiminpariltisi ’' sadece korunma yöntemlerini kendileri biliyor sanıyor 🤷🏻♀️
Momcrn ballilokmam bende 6ay oldu doğum yapalı hamile olduğumu öğrendim dün ama korunuyorduk kafayı yicem yaaa 3.ye hamile yim şuan
Momcrn Kubra0021 bende 6ay oldu 2.yi doğurdum spora başladım diyet falan dün 3.ye hamile olduğumu öğrendim
Laviniay ballilokmam hakkaten öyle çocuktan önce fıstık gibi olan yöntem bi çocuk doğurduktan sonra arıza verdi şuan 38 haftalık gebeyim 😂 ve bende bi “bana güven aşkım” maduruyum 😬🤦🏻♀️
Papatyamm63 ballilokmam bunları okurken ben bile korkuyorum 2 ay olmak üzere doğum yapali bende gidip direk spiral taktiricam
Tubsav ballilokmam canim benim hicccc sıkıntı yapma, beraber büyürler arkadaş gibi olurlar, hem 1-2 sene sonra baktın güzel kardeş olmuşlar beraber büyüyorlar, ikizmiş gibi düşün. Kafam da hiç takma çok güzel geçer inşallah hamileliğin ❤️
ballilokmam Tubsav hamileliğim rezalet geçmese rahat olucam ama iki hamilelik geçirdim ilkinin kalbi durmuştu ve ikisi de sürünerek kusarak geçmişti. Çocuğum bu kadar küçükken kaldırabilir miyim bilmiyorum 🥲
Momcrn ballilokmam biz hep geri çekilme ile korunduk hiç sıkıntı yaşamadık ilk evlendiğim zamanlarda öyleydi yani bu sefer tutmadı hamile kaldım 😂eşime defalarca dedim bu korunma yöntemi değil diye spirali taktırmama izin vermiyordu emzirdiğim için ilaç almadım eşime dedim sen korun diye hiç bir şekilde beni dinlemedi bu acıyı sıkıntıyı ben çekiyorum 2.doğumum çok kötü geçti tam uyuşmadım İlaçta sıkıntı varmış bütün acıyı hissettim o gün aklıma geldikçe çok korkuyorum psikolojik olarak çok kötüyüm 🙁