ballilokmam Daha bebeğim 4 ay 13 günlük hatta düzeltilmiş olarak 3 ay 1 haftalık ve ben bugün hiç ihtimal vermeden beta hcg baktırdım 101 çıktı. Şok içindeyim. Epey ağladım durdum. Sezaryen olalı 5 ay bile olmadı. Ben 3 yıl ara verip ssvd hayalleri kurarken, çocuğumun gelişimi hakkında planlar yaparken bugün darmadağın oldum. Napıcam bana bi akıl verin 😭😭😭
Esra-135 ballilokmam Seni anlamaya çalışıyorum tabiki içinde olduğun durum senin için üzücü olabilir canım ama unutma ki bu anı yaşamayı senelerce bekleyen kadınlar var . Lütfen isyan etme ŞÜKRET . RABBİM ARATMASIN HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞAALLAHHHH AMİNNNN 🙏❤️🫶
Esraa00 ballilokmam yiyecek ekmeği varmış canım benim üzülme Rabbım kolaylık verir inşallah gönlünü ferah tut En azından ikisini bir büyütürsün öyle düşün
ballilokmam Sevimli_06 emzirdiğim için hap ve iğneye yeltenmedim. Biraz sıkıntılı bir doğumum olduğundan spiral için rahmim biraz toparlansın dedim. Eşim bana güven deyip durdu. Güvendim naneyi yedim 🤦🏻♀️😄
ballilokmam Esra-135 bunları söyleyerek kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Rabbim kolaylığını verir inşaAllah 🥹
ballilokmam Sevimli_06 daha günüm bile geçmedi ama koku hassasiyetim, kasık ağrılarım ve karmaşık rüyalarım beni test yapmaya yönlendirdi.
Kubra0021 ballilokmam benim bebek 3 aylıkken hamile kaldım çok zor oldu buyuduler şimdi 3 ..4 yaşlarında kar 3 bebek yolda kendime kıyafetler almistim bakıma odaklanmıştım ki Allah dedi dur sana birşey vereyim hiç birşeye hevessin kalmasın tam rahatlığa girdim yine mahf oldum hayırlısı olsun canım vardır Allah’ın bildiği
ballilokmam rukiyee23 Elifsn Btl_akkurr 170420 Kubra0021 doğum şekliniz normal miydi sezaryen mi? Bir de emzirme konusunu nasıl hallettiniz hamileyken?
Momcrn Kubra0021 bende 6ay oldu 2.yi doğurdum spora başladım diyet falan dün 3.ye hamile olduğumu öğrendim
Ecemom_ ballilokmam bebeğin de çok ufakmış daha. Gelen sağlıkla gelsin canım bir şekilde üstesinden gelirsin. Korunurken mi oldu?
amayinedeiyiilerledim ballilokmam ben korkudan 2. Ayda spiral taktırdım. Siz bile bile lades demişsiniz 😅 gelen nasibiyle gelir. Sağlıkla kavuşun inşallah
Parinas ballilokmam hiç öyle düşünmeyin lütfen. Ssvd nasip değilmiş yapacak bişey yok. Bir arkadaşım sezaryen doğumdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldı, tam 1 yaş araları çocukların arkadaş gibi büyüdüler. Derler ki tek çocuk anneyle oynar çok çocuk birbirleri ile oynar. Öyle de oldu. Çok memnundu halinden. Sizin de öyle olur inşallah. Planlarınıza x2 olarak devam edersiniz☺️ Ben geliyorum diyor yapacak bişey yok gelene dur denmez ☺️sonrasını daha güvenilir bi korunma yöntemi denersiniz spiral gibi hap gibi
ballilokmam Parinas çok teşekkür ederim rahatlatıcı konuşmanız için. Doğumhaneden çıkmadan taksınlar spirali bu kez ağzımı açıp sorgulamam 😄
Meltemm21 ballilokmam korunurken mi oldu bende 1.5 ay önce doğum yaptım ve böyle bişey yaşamaktan biraz korkuyorum
ballilokmam Meltemm21 valla ben normalde kolay kolay hamile kalmazdım. Hatta bu tarz hikayeler bana çok absürt gelirdi. Ama oldu mu oluyormuş. Çok sıkı tedbirler almanız gerekiyor 🥲
[silindi] ballilokmam wmshsnsj şimdi sen naneyi yimedin mi? 🤣🤣 Sağlıkla gelsin canım, yapılacak bir şey yok 🫶🏻
Sevimli_06 ballilokmam bende hap veya iğne kullanmıyorum doğumum da sezeryan oldu 100 yıl geçse unutmam travma kaldı doğum bende eşini evden at 🤣🤣 kız
1kopek1bebek ballilokmam bu cümlenin altında geri çekil ve dua et yatıyo ama bu bi korunma yöntemi değil malesef 😂 amaaaaan boşver ve canısı napcan yola çıkmış geliyor bebito yeni sezonda yemi planlar yüklensin 😅
Btl_akkurr ballilokmam bacım hayırla gelsin hiç üzülme nasibi var mıs bende senin gibi dedim toparlanayım spral için 3 buçuk yaşında bir oğlum 6 aylıkta bir kızım var sezeryanlıyım ve hamileyim 8 haftalık başta çok üzüldüm ağladım benim baya zor geçiyor hamilelik doğum kızımda gebelik zehirlenmesinden dolayı erken oldu doğum sonra daha sonra korneal gebelik olabilir dendi şüphesi vardı git gel çok şükür değilmiş korneal Rabbim ne verirse razıyım çok şükür evet daha çok dikkatli olup eşime güvenmemek lazımdı annemden tut herkes bana aynı şeyi söyledi korumadın demekle hayır korundum eşim korunuyordu oğlumdan kızıma kadar öyle korundum çok şükür bişey olmadı ama bu sefer fazla güvendim sanırım ve naneyi yedim bacım hayırla gelsin sağlıkla inşallah evlatlarımız❣️
12betul ballilokmam nasip kısmet işi canım korhnurken bile kalan var . Demek ki rızkı olacakmış . Biraz zorlar ilk zamanlar ama ikiz gibi büyürler 🥰
ballilokmam 12betul Rabbim en iyisini bilir. Dediğiniz gibi çok sıkı tedbirlerle bile hamile kalan var nasip işi demek ki 🤷🏻♀️
Delihatunnn ballilokmam gercekten bi halt yemissin kusura bakma ay 😅 ama Allah verdiyse vardir bi bildigi uzulmek bosa
ballilokmam Delihatunnn 😄😄😄 ya o değil de benim annem 11 çocuk doğurmuş en yakın yaşları olanın arasında 14 ay var benimkilerde 12 ay oluyor. Nasıl kırdım bu rekoru pessss 😄🤦🏻♀️
Tubsav ballilokmam canim benim hicccc sıkıntı yapma, beraber büyürler arkadaş gibi olurlar, hem 1-2 sene sonra baktın güzel kardeş olmuşlar beraber büyüyorlar, ikizmiş gibi düşün. Kafam da hiç takma çok güzel geçer inşallah hamileliğin ❤️