AnneeeG1 Prolaktin hormonun yüksek değilse incir ye ama Prolaktinnin sınırda ise İncir yemeni önermem canım. Biz 9 Aydır deniyoruz baktık olmuyor doktorda gittik pcos var bende Ama belirtilerini yaşamıyorum mesela adetim günü gününe gelir vs. iki aydır Klomen tedavisi başlatıldı Geçen ay takibim yapılamadı doktorumun oğlu rahatsızlandı İstanbul’a gitmek zorunda kaldı bu ay bütün takibim sağlandı Reglimin ikinci günü muayeneye gittim üçüncü günü Klomen kullanmaya başladım Beş gün boyunca günde dört tane içtim İlaç bittikten üç gün sonra tekrar doktora gittim yumurtalar çok büyümemişti o yüzden doktorum Tekrar Klomen yazdı Üç gün kullandım gittiğimde yumurtalarım büyümüştü Solda bir adet sağda iki adet İlacını kullanmaya devam et dedi üç gün sonra tekrar gittim yumurtalar istediğimiz olgunluğa gelmiş dedi Çatlatma İğnemi yaptı Ben de o sırada tüm tuşlara bastım tabii ki her gün yarım avokado ceviz havuç muz yedim En son dokuz gün önce gittim çatlatma iğnemin yapıldığı gün bugün itibari ile alt karnımda kramplar Başladı adet olacakmışım gibi Bakalım hayırlısı 3-4 ocakta regli olmam gerekiyor 💖