Hamide_00 Femay ben ilk hamileliğimde öyle yapıyordum kontrole doğuma özele gitmiştim testleri hep devlette yapmıştım kontrolüme gidince de doktorum bakardı sonuçlarıma ama ikincisinde uygun olunca özel de hemen yaptırıyorum devletle uğraşmamak için
queenanne1 Femay mecbur kabul edecek bu hastanede yaptır diyecek hali yokya o ödemiyor sonuçta parasını😂
Alp2108ask Femay o kadar paraya şuan altın alıp çocuk büyüyünce eline versek dua eder bize dedik 😂😂 Ankara üniversitesi tıp fakültesinde doğum yapma kararı aldım inşallah pişman olmam amin 🙈🥴😂
Hamide_00 Femay aynen canım 3 sene önceydi o zamanlar randevu alıp hemen yapıyorduk ama şimdi randevu bile zor buluyorsun ki devlette herşeye laf edecekler gibi bi değişik olmuşlar
Femay Hamide_00 7 Ocak randevusunu şimdiden aldım bakalım ne zaman iptal edecekler 😅 bide böyle bir şey yapıyorlar iptal ediyorlar kafalarına göre
crazyymom Femay kesinlikle öyle özel resmen müşteri gözüyle bakiyo senin düşündüğün mantıklı tahlilleri yap özele göster
Zehraax Femay bende özele gidiyorum doğum paketi satın aldım. En son 3 hafta sonra gel demişti bugün gittim, cinsiyet için de 2 hafta sonra yine gelebilirsin istersen dedi
Ummanmf Femay arkadaşıma dolu demişlerdi oradan biliyorum ama torpil vs ayarlamak gerekebilir o da hiç benlik değil :)