Gayealtnbs12- 7+2 çift yumurta ikizlerine hamileyim tüp bebekle bu akşam sol kasığımda kramplar ve ağrılar oldu ilk kez bu kadar ağrı yaşadım bebeğime birşey olmuş mudur? İnternette bakınca. Kalp durması vs yazıyor korkuyorum.
Elifff2112 Gayealtnbs12- ben hamileliğimi 4. Haftada ogrendim o gun bugündür 20+3 haftalığım dsha ağrı çekiyorum bir sorun yok diyorlar bebeğim de sağlıklı cok şükür rahim buyudukce bebek yerlestikce agri oluyor
Baby_B Gayealtnbs12- hafif agri olabilir bende olmadi ama. Dinlenmekle gecmezse uzun sürerse kanama eslik ederse Allah korusun ozaman kadin dogum acile gidersiniz Hafif agrilar normal
Kir_papatyasiii Gayealtnbs12- birşey yoktur çektiğin ağrılar gayet normal ben 5. Haftadan 8. Haftaya kadar hem bel ağrısı hemde kasik ağrısı çektim herşey yolunda şuan 34. Haftaya gireceğiz Rabbim büyük gönlünü ferah tut ♥️
Gayealtnbs12- canao ilk kez yaşadım daha önce yerleşme olarak hafif kramptı ama bu akşam biraz acıttı canımı
Gayealtnbs12- Kir_papatyasiii ama ben dün biraz şiddetli çektim batmalar oldu o yüzden korktum sizinde öyle miydi 🥺
Nemishhhhh Gayealtnbs12- bendede kramplar oluyordu korkuyordum bisey olmusmudur diye ama hic bir sey yoktu 10 haftaya kadar kramplar devam etti simdi hic olmuyor
Gayealtnbs12- Nemishhhhh dün şiddetli yaşadım biraz ondan korktum ve batmalarım oluyor sizde de oldu mu
Kir_papatyasiii Gayealtnbs12- evet hatta öyle olunca ben çığlık atıyordum eşim hastaneye gidelim diyordu ama sizin sürekli devam ediyorsa bi acile gidin ne olur ne olmaz inşallah herşey yolundadır bizim gibi bu haftalara kadar sorunsuz bir şekilde gelirsiniz🤲