Eda42_ Zumra-nur46p Rabbim en yakın zamanda inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin kucağını doldursun Amin amin 🤲🏻🤲🏻 genetik test yaptırdınız mi iki defa olmuş bence yaptırın küçük bir sorun olsa erken çözüm bulunur inşallah
Delihatunnn FRVP20 ilk idrarla da yaptim her hangi bi saat de de tekrarladim kopurdu hayatim valla benimki 5 hftalik olmustu adetim gecikmisti yani
FRVP20 Delihatunnn benim daha adetime var canım ama bende dün ikindi gibi yaptım sıkışıktım denemek istedim bildiğin atar atmaz köpürdü bakalım artık hayırlısıyla vardır inşallah
Delihatunnn FRVP20 hadi hayirlisi canim valla sıkışıksın diye de kopurmus olabilir ben ilo idrarla yaptim ama hiç sıkışık değildim yine de umutlanma ama umudunu da yitirme 😍❤️
FRVP20 Delihatunnn yok canım ben merakımdan yaptım zaten bir kızım var ikinci olsu. İstiyoruz artık Allah ne nasip ederse allahım senelerdir anne olmak isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin bizede hayırlı zamanda inşallah 🫠
Delihatunnn Siareaa yeni gordum kusura bakma benim dedigim baya kopuk hayatim bende bayaaaa kopurdu ve baloncuklar gitcek gibi degildi bu kahve paketlerinin ustundeki kopukler varya ayni oyle kopurcek
Siareaa Delihatunnn bendekind orta kısımda köpük azaldı yanlarda doluydu bide beyazdı qma neyse bakalım gecikmeyi bekliycem
Delihatunnn Siareaa yok kopuk baya ustunde kaliyor evet beyaz oluyor ama sen bence de gecikmeyi bekle nolur nolmaz