Eda42_ bysnmrv Ooo maşallah gözün aydın olsun hamilesinn sağlıkla kucağına alırsın inşallah artış güzel devamı artış olsun
Atyonlugra bysnmrv tebrik ederimm gozunuz aydin kimyasal degil normal gebelik hayırlı olsun insaallah cok iyi degeriniz buyuk ihtimal suan 3 4 haftalik yani kesesi filan net belli olmaz kalp atisida 2 3 haftaya anca duyarsiniz hayırlı olsun insaallah 🤲
Auri bysnmrv Ayyyy maşalllaaahhh Yavrukuşunu hayırlısıyla kucağına al Şimdiden kabul olmuş yeni yıl dileğin😍😍
bysnmrv Kızlar bu akşam söyliycrm eşime bi restoranda arkadaşlarla olucaz sadece 6-7 kişi mikrofonla şarkı söyleriz dedik mikrofonu aldığımda söyliycrm 🥹🥹🥹🥹🥹
october bysnmrv aşkım bence hemen herkese duyurma. bırak her şey yolunda gitsin bi, dünyanın bin türlü hali var lütfen yanlış anlama beni. nazar var en basıt iyi gözden bile değer. sadece eşine söyle şu an mümkünse
Eda42_ bysnmrv Kendin bilirsin canım ama eve gelince eşine söylemen daha iyi olmaz mı kimseye şimdilik duyurma benim aklım olsaydı eşimle sadece kendimiz bilirdik bazen nazara inanmak lazım hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider
Russubay bysnmrv Aşkım bence bebiş var ben de regle 1 hafta kala sabah uyandım bi an da kendimi eczaneye giderken buldum içime doğmuş sanki böyle silik çıktı 💕
bysnmrv Eda42_ haklsıınnnızzz ama eşim hep hayal ederken yakın arkadaşlarımızın yanında süpriz yaparsın demişti yoksa bana kalsa bende tek söylerdimmm 🥹 arkadaşın restoranı sadece 7 kişi olucaz eşimle ben dahil sadece yakın dostlarımız öğrenmiş olacakkkk
Eda42_ bysnmrv Benim ki fikir kendin daha iyisini bilirsin canım inşallah herşey yolunda gider senin için de içinde kalmasın sürpriz yap mutlu olursunuz ☺️☺️
bysnmrv Teşekkür ederim inşallah bu akşam dualarım tüm pozitif haber bekleyen burdaki dostlar içinnn ❤️❤️❤️❤️ inşallah benim sürecim de daim olurrr