october travmagul kendi haberimi bu kadar beklemedim herhalde 😀 insan başkası için olsa bile heyecanlanıyor
Atyonlugra bysnmrv Vardir bundada bir hayir belki o zaman verdgnzde dusuk cikacakti uzulecektiniz simdiye nasip oldu en azindan dahada net olur Allah hayırlısıyla nasip etsin insaallah 🌷
Feyzaa_Nurr bysnmrv benim erken gebelik testinde aynı böyle silik çıkmıştı cumartesi akşamıydı yaptığımda ve pazar acilde kan verdik çünkü 1 yıldır bekliyorduk ve ilk defa çizgi çıkmıştı evim hastaneye yaklaşık 1 saat uzaklıkta ve hastaneden çıkıp eve geldiğimde e nabızda sonuç çıkmıştı canım sen özelde kan ver bence bi
bysnmrv Kızlarrrr çok güldürüyorsunuz beniii 😂 normalde ben dünyanın en meraklı insanıyımdır ama negatif sonuç görmekten de korkuyorum 🥹 dediğiniz gibi özelde vericemde zaman kazanmaya çalışıyorum varsa yükselsin diyeee
Auri bysnmrv hepimiz meraktan çatlayacağız burda ahhaha Bebiş kısmetli geliyor bu kader teyze onu merak ediyor😂
Hshshzgsghzhshs bysnmrv yaaaa postu sürekli okuyorum konuşmalara hiç girmedim hahahahah ama merak ediyorum artıkkkk gittt de öğren 💓
bysnmrv Kızlarrr 😂 hastaneye gittim tahmin ettiğim gibi adam ekrana betayı girmemiş zaten hiç o yüzden çıkmamış, yanlışlıkla mı yaptı isteyerek mi Allah bilir demiştim ya söylendi diye 🥹 yeniden kan verdim 😂