İyi akşamlar kızlar. 1 kızım var 5 yaşında 2 yıldır 2. Çocuk istiyoruz 1 yıl denedik olmadı. Sonra ikimizde doktora gözüktük eşimde varikosel çıktı vitamin falan verdiler sperm değeri de çok düşüktü 3 ay sonra tekrar doktora gidecekti ama ben 2. Ayında hamile kaldım 13. Haftalıkken kalbi durdu. Daha sonra yine tekrar 3. Denememizde hamile kaldım sperm değeri 5 milyondu. Ondada bebek gelişmedi kalbi durdu. Varikosel kaynaklı spermde şekil bozukluğu olduğu için bebeklerin düşebileceğini söylediler. O yüzden ameliyat oldu. Ameliyat olalı 5 ay oldu ve gebelik oluşmadı. Bi kere klomen kullandım 2 ay önce yumurta birden 25 mm oldu geç kalındı çatlatma iğnesi yapılmadı. Bu ay letu kullandım çatlatma iğnesi yapıldı gebelik oluşmadı. Bugün doktor aşılama yapalım dedi. Bu ay rahim filmi öbür ay aşılama dedi. Eşimin sperm değeri 15 milyon ileri hareketliliği morfolojisi falan iyi. Siz olsanız aşılama mı yaptırırdınız denemeye devam mı ederdiniz? Kusura bakmayın uzun oldu ama fikirlere ihtiyacım var çok kararsızım.