Smh22 Anneolsamkeske ben erkan beyin hastasıyım yüzünü renkli gösteriyo eşinizi içeri alıyor raporları ultrason fotosunu falan veriyor merak etmeyin özel gibi
Anneolsamkeske Smh22 çok teşekkür ederim dokuz Eylül de polıklınıkte direk kadın doğum bölümünde kendisi değil mi
Meltem2910 Bhado33 ben aralık ayında gittiğimde ikiz gebelik olduğu için 6600 ödedim ama aralık ayında tek gebelik için 4100 mü neydi şuan zam geldi mi bilmiyorum
Whit3 Anneolsamkeske öncelikle doktordan memnun kaldım bütün organlarını falan baya inceledi. Eşimide içeriye aldı yüzünü gösterdi ama o an cihazda bi sorun olduğu için renkli alamadık ama telefonla çekmemize izin verdi. Ücret olarakta sadece 2220 tl ödedik.
Anneolsamkeske Whit3 çok teşekkür ederim 🙏 renklı de gördünüz o halde önemli olan bu sağlıkla gelsın insallah
Zeynep1401 Anneolsamkeske evet ama ararsanız bilgi verirler fiyat için zam gelmemiş olabilir bazı hastanelere henüz zam gelmedi çünkü
Fulya-G Rumeysaecriin Ben de yeşim hanıma randevu aldım. Ama CD ya da flasha aktarma yapmadıklarını, ultrasonun ekran kaydını da video olarak veremeyeceklerini söylediler.. sadece fotoğrafları ve raporu mailden ileteceklermiş. Size video vermişler miydi?