Kralereeed Kızlar bakım ürünlerinde ne almak gerekiyor şampuan krem vs tarzı bilgi verir misiniz, mustela önerir misiniz ?
seyma0661 Kralereeed eltimin kızına mustela alerji yaptı o daline geçti. Ben ecowell losyon ve şampuan aldım. Pişik kremi olarak da sudocrem. Bebek yağını pek önermiyorlar
Gokturkmom_ Kralereeed Ben bütün bakım ürünlerini dalin aldım ☺️ pişik kremi bepanthol aldım ve Arkonem Classic yağlı kremden aldım kanayan pişiklere bile iyi geliyor oğlumun poposu kızarınca direk faydasını gördüm
annembebegim Kralereeed İlk çocuğumda hepsini mustela kullandım aslında memnundum ama şimdi daha da doğal olsun istedim. Ecowell yenidoğan şampuan ve ecowell losyon aldım. Bebek yağı pek önerilmiyor diye almadım. Pişik kreminde musteladan devam edeceğim çünkü ilk çocuğumda çok memnun kaldım
Girlmama Kralereeed babyicon aldım içeriği çok güzel köpük ve jel şampuan losyon masaj yağı güneş kremi pişik kremi ve bulaşık deterjanı çok hoşuma gitti benim özellikle köpük şampuan konak yapmıyormuş
cansulina1405 Kralereeed incia markasının şampuan ve bebek yağını aldım %100 doğal marka olduğu için, pişik kremide mustela tercih ettim🤍 Deterjan siveno bol bol stokladım indirimlerde🙈
mervemurat16 Kralereeed mustela pişik kremi olarak kullandım köpük şampuanı aldım konağı için ama işe yaramadı uni baby kullandım uzun süredir biobaby nin şampuan ve vücut kremini kullanıyorum çokta memnunum
Sevimli_06 Kralereeed mustela içeriği temiz değil diyorlar ama doktorumuz onu önerdi şampuan losyon pişik kremi mustela
Balbebek012 Kralereeed ben her şeyini doktor tavsiyesi ile üni baby kullanıyorum iki bebeğime de kullandım şimdi 3.ye Stok bile yaptım😅 pişik kremini bepanthol kullanıyorum memnunum
Minikfasulyem_1 Balbebek012 uni baby nin şampuanı göz yakıyor mu ya arkadaşım göz yakıyor onu alma dedi bende almış bulundum
Bnguuu_102 Kralereeed ileri pişik için travazol kullanabilirsiniz Bebek ürünleri için evvahe ve siveno Dalin ve Jansions babydan uzak durun 🌸
rosatue Kralereeed Mustela öneririm. İkinci çocuğuma da Mustela kullanacağım. Siveno deterjan çok iyi hiç değiştirme gereği duymadım.