CemileSezer Evremanne bende korkuyorum ama bakalım yarın bakılır mı bakılmaz mı belli değil . Hayırlısı ile dünyaya gelsinler de ama ben normal doğumu çok istiyorum
Evremanne CemileSezer ben de çok istiyordum inan ki ama yapacak birşey yok bir dk da işler değişiverdi muhtemelen haftaya 8-9 gibi doğumum olur
CemileSezer Evremanne hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Benim görünen 14 şubat ama bakalım.yarın bi kontrole gideyim de
Nazlilkin Selam .ben 34. Haftadayim benimde karnim o kadar da buyuk degil .her doktora gittigimdede soyluyorum karnim kucuk diye aylarina gore .oda uzunsun zayifdin ondan hemde genetikmis annemdede karni kucukmus doktor sen dogmaya mi geldin demis 😊 bende bu karin konusunda takintiliyim neden kucuk diye amma simdilik haftasina gore ilerliyo cok sukur.Korkma yani bi sey olmaz insallah sag salim kucagina alirsin bebegini 😊
CemileSezer Nazlilkin inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza. Ben takılmıyorum doktor öyle söyleyince takılmaya başladım bakalım yarın başka doktora gideceğim . Birde benim akıntım çok sizde durumlar nedir?
Duygu07 Aryam doğurdum canım 2370 gr doğdu bugün 5. Günümüz 2310 gr. 2 gün yoğun bakımda kaldı. Sezaryenle doğum yaptım. Hala hastanedeyiz anne uyum odasında kalıyoruz bebeğimle. Belki bugün çıkarız doktoru bekliyoruz.
Aryam Duygu07 neden yogum bakimda kaldi bir sorun mu var?benim bebegimin de kilosu az 34 de 1900 du shimdi 13 un de sezeryana almak istiyor kilosu chok az diye kaldik oyle😔korkuyorum az olursa kotu birshey olur mu diye
Duygu07 Aryam canım düşük kilolu doğduğu için ve doğunca şekeri düşük çıkmış. İki gün tuttular yoğunbakımda kaldı sonra yanıma verdiler iki günde birlikte kaldık toplam beş gün kaldım hastanede. Bugün taburcu olduk.
mrwt157 Bir arkadaşım 37. Haftasında sezaryenle doğum yaptı 2200 dü bebeğinin kilosu ama çok şükür bir problem yaşamadı ertesi günü taburcu edildi bebeği şimdi 2 aylık gelişimi de gayet iyi devam ediyor çok sorun etmemek lazım organların gelişimi iyiyse kilosu sorun değil bence bebeğin.