Karakaya 41.haftadayım kızım bi türlü gelmiyor kasılma dışında hiçbir belirtide yok iyice stres oldum aynı durumda olan anne adayları varmı 😔
Glenyldz Karakaya 39 haftalık oldum doktor bugün kanala girmesi için sancın gelmesi lazım dedi🤣 2 haftadan beri 1 cm acıklıkla geziyom ne sancı var ne bişey doğuramayan giller olcaz herhalde🤣
MomBse Karakaya 39 haftadayım ama 41e dek bekleyecem heralde doktor bile ümitsiz ki bir hafta sonra gel daha hiç birseyin yok dedi Allahım ya 41den sonra da suni sancı verecekler ne olur kendim sancılansam da bi anda gidiversem hayırlısıyla beklemedeyim bekledikçe de daha çok gelmiyor 🥺🤦🏻♀️
Ssumeyye Karakaya 42. Haftada doğum yaptım, kanala tam gırmemıs dedı, ıkı gun boyunca delı gıbı çömelme hareketı yaptım, kanala gırdı, açılman yok dedi merdıvenlerı ikişer ikişer cıktım, 2 cm acıklık oldu. Merdıven ve çömelme yap muhakkak
secilertu Karakaya ben de 40+1 oldum ve gün geçtikçe ümitlerim tükeniyor resmen o kadar beklemişken suniyi yeyip sezaryene alınmaktan korkuyorum 😔 Pazartesi gününe kadar zaman verdi doktor bebek gelmezse suni verilecek
Karakaya Glenyldz sanırım öyle olcak ☺️ Stres oldukça hiç olmuyor sanırım ama elimde değil geçmiyor zaman
Karakaya MomBse bende kendim sancılanıp gitmek istiyordum ama sanırım suni sancılı olacak yarın kontrolüm var bakalım kesin belli olcak ne olacağı hayırlısı ve sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri inşallah 🙏🏻
Glenyldz MomBse benim haftam haftaya carsambaya doluyo. Olmadı oazartesi doktorumla konuscam suni sancı alcam kendi istegimle benim sancıların gelecegi yok
Karakaya Ssumeyye birde onları deneyim bakalım o kadarda yürüyüş yaptım çalıştım hareketli geçti gebeliğim ama faydası olmadı sanırım
Karakaya secilertu benimde korkum o ama sağlıklı kucağımıza alalalımda farketmez nasıl doğduğu diyor bi tarafımda
Ervaelizinannesi Karakaya canım benimde 17 gün önce kızım oldu 41. Haftada artık doktor suni sancıyla alalım dedi aynen senin gibi kasılma harici başka belirti yoktu tam kararlaştırdık pazar sabahı hastaneye yatışım yapılacaktı gece suyum geldi ama sancı halen yok sabaha kadar bekledik suni sancı da aldım banamısın demdi sonunda sezeryan oldum üzülerek
Karakaya Ervaelizinannesi allah bağışlasın canım darısı başıma 🙏🏻Benimde sonum sezaryen gibi artık ümidim tükendi
Svl06 Karakaya olmazmi canim bizimde son 3 gunumuz kaldi ama ne gelen var ne giden sanci manci hicbiseyde yok kagayi yemek uzereyum benimle beraber hamile kalan herkes dogurdu bizde tık yok
Tugbaa34 Karakaya canım bende 40.haftamdayım doktor 41de sunı verıp başlatalım dedı sana herhangı bı gün vermedı mı ?
Karakaya Tugbaa34 yarın söyleyecek geçen hafta gittiğimde daha bekleyelim bebek çok büyük değil demişti ama yarını bekliyorum sabırsızlıkla
secilertu Tugbaa34 doktorum bana da aynısını söyledi Pazartesi ye gün verdi. Hiç sancımız gelmeden ve açılmamız olmadan suni sancı verilmesi sence de zor olmaz mı 😔 o kadar çok gözümü korkuttular ki yüzüp yüzüp sonuna geldim ama sanki o gün beni direk sezaryene alın demek geçiyor içimden 😰
Glenyldz MomBse özele gidiyorumda haftaya carsambaya 40 haftalık oluyorum doktoruma sorucam pazartesi
MomBse Glenyldz özelde belki isteğini göz önünde bulundurabilir tabi o yüzden sordum ama devlette öyle bisey yok hani