Canan__ -guzelanne1 Ben şu an fotoğraftan göremiyorum ama çıplak gözle görüyosan vardır canm fotoğraf ışıktan yanıltıcı olabiliyor
Alya05 Sizdenbirii1 adetime 5 gün var Belirtim hafif bulantı nabız yükselmesi nefes nefese kalmak uykusuzluk Bide içimdeki his 😁
Alya05 Sizdenbirii1 saol canım zaten 2,5 ay önce 14 haftalık bebeğimin kalbi durdu içimde hep korku var. Ya yine hamile kalınca öyle olsa diye korkuyorumda ama olsunda istiyorum
Pasaa Kızlar benimde adetime 5 gün var test yaptım ama tek çizgi, son zamanlarda baş ağrım oluyor uyku hali ama bilemedim
Hatice_11 Ecrin_Su47 yumurtlamadan çok çatlama günü önemliymiş kuzum bı de yumurtlamadan 24 saat öncesi yaptıysan sağlıklı sperm 48 saat canlılığını korurmus inşallah güzel haberler alırsın bu ay 🌸🥰
Ecrin_Su47 Hatice_11 dün gece afedersiniz şeffaf beyaz bir akıntı ile kıl gibi kan gördüm inşallah yumurta çatlaması olmuştur değerlendirdik bakım kader kısmet bize ne gösterir Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏼
Alya05 Hatice_11 canım bu referans aralığı 0-5 çıkmış ya Ben geçen ay verdiğimde referansta bişi çıkmamış tı
Sarkac Hatice_11 benim bat 5 adet bitti sonra birliktelik oldu ben il dışındayım 2 hafta sonra geldim yumurtlama geçmişti. Bu ay düşünmüyordum ama son 4 gündür hafif mide bulantılarım var ve 1 hafta kala bildiğiniz kahverengi pembe karışımı akıntım oldu bitti umitlenmelimiyim
Hatice_11 Sarkac Allah’tan ümit kesilmez canım yumurtlama günleri değişebiliyor mesela ben bu ay 15. Günde yumurtlama gördüm 16 . Gün de gördüğüm oldu
Hatice_11 Ecrin_Su47 kürtajdan önceki yumurtlamalarim lekelenme ile olurdu benimde canım . İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun 🌸☺️
babyylve_ Hatice_11 bat 2 ama çok geç yumurtladım 23.24 de yumurtlama ve çatlama oldu bakalım 8 inci gün bugün