Ayysnrrzynp Kızlar 4 gün önce opu oldum ama hala çok şiddetli ağrılarım var. Özellikle tuvalete çıktığımda. Benimle aynı durumu yaşayan var mı kaç gün sürdü bu ağrılar
ipekm Ayysnrrzynp kabızlık durumunuz var mı? Benim de sancılı olmuştı üstüne bir de kabız eklenmişti kayısı tüketmeye çalışın fazla hareket etmedin dinlenin adet olunca hepsi biticek gönlünüz rahat olsun
Ozlemerikci543450 Ayysnrrzynp hiç ağrım olmadı ama aşırı şişmiştm 8.5 kilo arttım 3 günde 1 hafta o şişliği çektim adet olunca herşey düzeldi umarım sizinde hemen geçer
Zhdnl Ayysnrrzynp Canım bende bir hafta on gün kadar ağrı çektim bazılarınında hiç ağrısı olmamış. Bende 4. Gün doktora yazdım endişe etmeyin ağrılar çok aşırı şiddetli değilse sorun olmaz ama çok kötü iseniz gelin bakalım dedi gitmedim benim doktorum biraz uzaktı bana.Ara ara şiddetlenen uzun süren ağrılarım vardı. Regl ağrısından beter. Sana ağrı kesici ve antibiyotik vermiştir yine de dayanamıyorsan bir doktoruna görün geçmiş olsun
Cigdemm28 Ayysnrrzynp benim de ağrılarım olmustu ancak çok şiddetli değildi hemşirelerim normal demişti 1 hafta sürüyor .Eğer Çok şiddetli ise doktorunuza söyleyin
Larraa Merhaba, ben 1 haftaya kadar o ağrıları çektim sonrasında da tamamen geçmedi ama adet olduktan sonra baya rahatladım 🌸