Kızlar 23 Aralık günü doğum yaptım.Oncelikle okumadan önce etkilenmek istemeyenler okumasın iyisiyle kötüsüyle doğumu anlatacağım.Kendi ilçemizde özel hastane olmadığı için başka ilçeye takipliydim.23 Aralık sabah 6 da rahmimde ağrıyla uyandim daha önce de sık sık ağrıyordu aynı bölge.38+3 haftaliktim bu arada .Ne nisan ne su gelmisti gecici bir ağrıdır diye bekledim sancı Sayarı açtım 2 3 dk aralıklarla sancı gelip gelip gidiyordu bir saat takip ettim annem ve eşim evdeydi.Önce ses çıkarmadım ama sancı artmaya başlayınca annem ve eşimi kaldırdım.Ilcedeki devlet hastanesine gittik nstye bari baglasinlar diye çünkü uzağa gidecek gücüm yoktu.Ebe beni önceden tanıyordu nst de sancın yok ama alttan bakmamız lazım dedi kabul ettim gittik çatala çıktım ebe baktı 7 -8 neredeyse tam açılma dedi ben şok oldum nasıl yani dedim ebe kız sen doguruyorsun bir de gitcem diyordun dedi benim ilce merkezinde öğretmen olduğumu biliyordu. ben şaşkınlıktan eşime seslendim .hadi geç doğum odasına dedi ebe üstümü giydirdi saat 7 falandı ilk başlarda sancım çekilebilirdi gezdim hareket etmeye çalıştım ama artık zorlanmaya başladım arada ağlıyordum allahtan hastane boştu o gün eşim yanıma geldi bağırıyordum sarılıyordum ebeler çok iyilerdi elimi tuttular çok destek oldular kahvaltı yapmamıştım gücüm kalmadı diye bagiriyordum serum taktılar beklemeye başladılar ben kendimi yere atmıştım kimildayamadim ve kakam geldi gibi oldu hem çiş hem kaka yaptım beze hem ıkınma hem kusma hissi geliyordu hadi çatala dediler ben gidemem ölüyorum dedim yatağa yattım kalkmam dedim ben ölüyorum nolur burda dogurayım dedim gerçekten yatakta doğurdum kızlar ve cataldan çok daha rahattı😃sonra ikinma hissi geldi iki ikindim olmadı bir daha yaptım başı göründü son gücümle bebeğim fırladı alt tarafımda makata kadar yırtık oluştu saat 9.55 de bebeğim doğdu.Ebe dogurttu oysa özel hastane hayallerim vardı. Ama devlet hastanesi olmasına rağmen ebeler bana bebek gibi davrandı çok teşekkür ederim biz mucizeyiz kızlar kadinlar çok güçlü ama eğer dogumunuz riskliyse normal doğum diye diretmeyin çünkü güç istiyor .Sonuçta al yanaklı minnoş oğlum 5 günlük oldu.