Mommirac Merhaba hanımlar lutfen sacma bakmayın hani bilmek istiyorim her bayan aynimi hani ozel bölgeyi tanimak amacli vajinanin girisinde yuvarlak birsey var yani daha doğrusu yuvarlkmi bilmiyom ama girisi herkesinki oylemi yoksa delik seklinde açıkmı
MorKelebek54 Mommirac baskalarinin kini sorman cok sacma. Oncleikle bunu belirteyim. Kimse sana vucudundaki ozel yerinden bahsetmek istemez ki haklilarda. Ha sorudugunuz konu kadinsal bi sey. O yuzden size olan seyi buraya gelip ne oldugunu merak etmeniz ve sormaniz cok dogal buna kimse sacma diyemeez. Ama asil sacma olan baskalarinin ozelimi sormaniz. Bu kısım yanlis maalesef.
Mommirac 12betul anlatin demiyorum kadin olarak. Merak. Ediyorum acaba normalmi diye burda cok fazla okdr fanztazi postlari açılıyor bu baana sormak. Normal. Geldi
Mommirac Zypfhm cok teşekkürler ederim. Bazi insanlar. Acayip onlara kendinizi anlatim değil hani normalmi diye sormak. İstedim okdr cinsellik. Uzerine neler konuşulmuş bu gayet dogal normal. Birsey bence
Civcivimmbenim Mrvsmt2502 kırıcı olmayın daha fazla hamile bir anne sonuçta sormuş oldu normal aslında üstüne çok gitmeye gerek yok dün eğlencesine öyle konuştuk ama rencide seviyesine getirmeyin lütfen Merak etmiş sormuş
Mommirac MorKelebek54 evet haklisiniz belki kendimi. İfade edemedim ama yanitlamak isteyen normal. Bir bicimde yanitlayabilir yardımcı olabilir burda belki yaşadığım kötü birseydir normalmidir sonuçta burda kadiniz yani birsey soruyorum okdr cinsellik postlari görüyorum bence benim. Sorduğum gayet normal bir soru
12betul Mommirac şeklini merak edip sormak farklı . Ya da şuan yanlış sorduğunu düşünüyorum soru yanlış oldu gibi
MorKelebek54 Mommirac baskalarinin seyini merwk ediyisunuz zaten asil sorun bu. Kendi durumunuzu merak etmeniz cok dogal benim boyle biseyim var sizin de var mi demek yerine ben de boyle bisi var bu konuda bilgisi olan ve ya bilen varmi ne yapmaliyim diye sormaniz daha makul olur. Cinsellik de kimse kimsenin kocasiyla nasil iliskiye girdigini sormuyo mesela. Herkes kendi anlatiyo ustu kapali bi sekilde soylerse soyler. Baskalari mudahale edip sormuyo yani☺️
A145N Mommirac merak etme onlarıda lincliyoruz sorduğunuz soru normal bı konuymus gibi burda yazmaniz bile hatta biz nerden bilelim senin vajinadaki yuvarlakligi tövbe tövbe doktora sormaya çekindim diyosun burda milyonlarca kişiye soruyosun
Mommirac Sevimli_06 ozmn kendiniz acip okuyun postunuzu galiba gormek istediginiz kaos cinsellik isiniz gücünüz insanlarla dalga gecip gününzu modunuzu geçirmek biryerde bir post olsada gülsek burda dalga geçilecek birsey yok düşük tehdidim var böyle birseyi. Merak ettim. Fitil kullandigim icin tuhafima gitti hic ozel bolgemi incelememistim oyuzden merak edip yazdim lutfen rahatsiz oluyorsaniz okumayin yorumda yapmayin
Sevimli_06 Mommirac ne destan yazdın bacım ben hiç cinsellik ve kaos postu açmadım nerenle görüyorsun 🧐 anlamadım dalga geçmedim bu arada hemen ciddiye alıyorsunuz kimse sizi ciddiye almadı merak etmeyin
superstar_00 Mommirac Vulva, vajina, idrar çıkış deliği ( üretra ağzı), klitoris, küçük dudaklar (labium minus) ve büyük dudaklardan ( labium majus) oluşur.