Eymenkuzusu Mel54 ucundan bi ısırık alin isteginz geçer. Oyuncu PElin Akil de caninin sabun cektigini soylemisti 🤭
Evrimnbe Mel54 33 haftalık hamileyim canım benimde deli gibi bulaşık köpüğünü yemek istiyor bulaşık yıkarken böyle yiyesim geliyor o köpüğü veya temizlik yaparken duş alırken köpük görmiyim zor bi durum dayanmaya çalışıyorum🥲
Songulsevk Mel54 3. Hamileliğim ne başıma geldi ne başına geleni duydum daha önce ama beyaz sabun yemek istiyorum bende hatta yüzey temizleyicisini bile içmek istiyorum of zor ya
Mel54 Mel54 Eymenkuzusu dilimi değdirdim bebeğe birsey olacak korkusu olmasa baya yerim ama kesinlikle geçmedi canım hala istiyor
Beyzasari 1prens1prenses_ Ay benimde o kadar çok canım çekmişti ki videolarını görünce ağzım sulanıyordu bir paket aldım internettten tadına bkatığım andan beri midem bulanıyor
1prens1prenses_ Beyzasari valla kil derken ağzım suları akıyor o kadar canım istiyor ki Aktada varsa çok az alcam ama bir türlü çıkmıyorum ya Bu ara çok rahatsızım
1prens1prenses_ Beyzasari ay eşim almış bugün istedim resmen beton gibi hiç kıl değildi igrec kıl böyle dile yapışır mis gibi kokar igrec fi bende attım 😂😂 iki ısırdım
aslaninannesi7 Mel54 benim canım da beyaz sabun çekti dayanamadım delircem sandım ucundan bir parça yedim valla geçti sonra
startown Mel54 ben ilk gebeliğimde öyleydim.1 saat banyo yapar koklaya koklaya sabunlanırdım.Isırmamak için kendimi zor tutardım.Çok canım çekti ama yemedim 🥲
Anneyimmmben Mel54 bende bu gebeligimde aynı şekilde aşırı derecede buz ve sabun yeme isteği oluyor ferritin ve demirim çok düşük sanırım o yüzden kan ilacına basladim
Smilesra Bnmde toz çamaşır deterjanı kokusu çok güzel geliyo yeme isteği uyandırıyo bende gebelik önceside vardı ama gebelikte aşırı arttı yerim diye koklamamaya çalışyrm değerlerim normal
hamcokelek33 Daha geçen gün pelin akil açıklamıştı şaşırmamıştım😂 bu hamilelik çok garip bişey gerçekten inanırım yani😂😂😂
Eymenkuzusu Mel54 ayy. Cok degisik bir duygudur smdi. Doktora gözükmeniz şart degerlerinz düşüktür. Simdi benm de canim cekeck cok istahli yaziyonuz 😂