Merve-betul aslaninannesi7 ben ikisini de Ankara Memorialde yaptım ilk dogumum planliydi 2022 de 10 bin fark verdik sadece sigortamizin üzerine çünkü kullandığımız için fark kalmıştı ikinciis bplasizdi tamamlayıcı sigortaya geçmiştik başka hastanede takiplenip yine gdiip Memoriale 43 bin verdik. İkisi de sezeryan 😊
Merve-betul Merve-betul 50 bindi de doktorumuz bizi çok severdi bizde onu çok seviyorum nazimiz geçtiği için fiyatta indirim istemişti bizim için
aslaninannesi7 Merve-betul benimki ilk olacak eşimin sigorta günü dolu benimde sigortam yok olduğu için özel hastene tercih ettik. Ama sizin oralarda çok pahalıymış gerçekten
Mef23 Mrv30 şimdi gördüm. Ben de çok memnunum. Sadece suda doğum da düşünüyorum o sebeple arayış içindeyim.
esmaak Aysegngr11 merhaba bende adanada ikamet ediyorum ve yeni hamileyim bu konu hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz
aslaninannesi7 Ecemakkuzu öyle gerçekten ben erken ödeme yaptım ocakta zam olur mu bilmem ama zam olsada yazılan fiyatlara gelmez bence
CansuAbinik Ecemakkuzu Ben Eylül’de Medisun Hastanesi’nden doğum paketi aldım. 45.000₺’ye 🥹 Daha ucuzunu duymadım henüz.. 🤭
ayseayseaysee İzmit konak hastanesinden fiyat alan var mı acaba? Ben ¾ ay önce sorduğumda 27 denmişti ne kadar zam geldi merak ediyorum
Alpgmz Eeda34 prof Huriye Ayşe parlakgumuş riskli gebe doktoru ayrıca tabi normal gebelerde gidebilir
minikdefnemm zeyzee doğum paketleri hakkında bilgi aldınız mı? Kaçıncı haftadasınız ben 7. Haftada doğum paketi alıp ücreti sabitledim
bbaa2805 Özel muayenehanedeki Doktorlarınız ayrı olarak para alıyor mu ? Bıçak parası adı altında hastane ayrı doktor ayrı alıyormuş sanırım doğru mu?
Ctnnurdane zeyzee Bahçelievler Medipole gidiyorum muayene 1250 normal doğum 22 bin sezeryan 32 bin isteğe bağlı sezeryan 46 bin tl tabi bu 2024 yılı için geçerli fiyatlarmış Ocak ayı itibari ile Ya yüzde 40 yada asgariye göre zam yapıldığını söylediler
Mukaddes55 gulcanylmzeskn hangi doktora gidiyosunuz orda bende alcaktm bana 75 bin fiyat cektiler 1 ay once
gulcanylmzeskn Mukaddes55 Bana denmişti son fiyatlar değişsecek fiyat listesi diye değişmiş demek ki ben normal medicale gitmiyorum vm medicale gidiyorum 10. Ayın ortasında aldım ben bu paketi