Bhrkerem1261 leylos01 Bende Gülsün hanıma gidiyorum şuanlık memnunum ilk doğumumu medikal yıldızlıda yapmıştım malum şimdi fiyatlar uçtu orda burayı tercih ettim ilk başlarda 2 kere numuneye gittim bende orda ki o umursamaz tavırları görünce direk özele başladım bende
Mef23 Mrv30 şimdi gördüm. Ben de çok memnunum. Sadece suda doğum da düşünüyorum o sebeple arayış içindeyim.
Zakine gulsemm kiz yalnis anlamayin her muaneye 4 bin tl nasi veriyonuz ,biz niye veremiyoz bin tl bizim ozel ona bile duzgun gidemedim sonlaradayim devlete gidiyorum ,dogumda devletde olacak mecbur .☹️☹️☹️
gulsemm Zakine bir kere verdim zaten. Sonra paket aldım. Paketten düşecek artık muayeneler. Napalım hocasına hastanesine göre değişiyor fiyatlar.
Tuba5252 elifbusra13 çok teşekkür ederim bende merak ediyordum orada takipliyim hangi doktora gidiyorsunuz ?
Tuba5252 elifbusra13 bende Canan kaplana gidiyorum . Sizin doktoru da cok duydum ama ben Canan yanıma alıştım inşallah doğum da güzel geçer .
Tuba5252 elifbusra13 27 haftalığım siz ? Doktorum çok iyi ya çok rahatlatıyor insanı her soruma cevap veriyor gereksiz hıc bısey istemiyor . Ben kendisine alıştım numarasını da veriyor sorun olunca yazabiliyorum.
Smileylaylom Dlryldz hiç bilmiyorum benim tamamlayıcı sağlık sigortam vardı doğumu kapsıyordu ödeme yapmadık ama belli olmuştur yani doğum yapanlar var çünkü çıkışta ödeme yapıyorlar.