bereninannesi__ İlk gebeliğim. İlkler daha geç hissediliyormuş. Kaçıncı haftada hissettiniz, nasıl bir duygu ve hareket olduğunu nasıl anladınız? Ve birde hareketler ne zaman iyice sertleşti.
seyma0661 bereninannesi__ 18.haftamın içinde sağ alt kısmında pıt pıt gibi damar atması mı nabız atması mı desem bilemedim o şekilde hissettim zamanla güçlendi 😂
bereninannesi__ Baby_B maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende hareketleri bekliyorum ki içim rahat etsin 🤰🏿
Elifimsib bereninannesi__ 18+4üm bu hafta sol tarafımda yavaş yavaş baloncuk patlaması gibi hissetmeye başladım. Bebek mi değil mi emin olamıyordum ama özellikle dün kahve içtikten sonra daha net olunca emin oldum. Ara sıra böyle baloncuk patlıyormuş, damar seğiriyormuş gibi oluyor bi de bebişin solda olduğunu biliyorum ve solda hissediyorum hep
Ayca123 Elifimsib evet benimde içimde sanki bir balık var ve baloncuklar çıkarıp patlatıyor gibi çok güzel ❤️ rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Gizemalp bereninannesi__ ilk oğlumda 18. Haftada hissetmiştim. İkinci oğlumda 13. Haftada hissettim dünyanın en güzel seyi şimdi doğum yaptım 36 gün önce ve o duyguyu arıyorum hala