Ttr5 Kızlar ayağım kaydı düştüm ama dizimin kolumun üzerine yan düştüm karnımı çarpmadım bişey olmaz demi bundan hareketlerini takip ediyorum yarım saattir bişeyler de yedim hareket etsin diye hareket ediyor çok şükür 37+2 haftalığız şuan..
Rabiamina Ttr5 düşme şiddetine bağlı. Biz ne desek boş. İçiniz rahatlasın istiyorsanız bir acile gidin ama
iremhzl Ttr5 bence bi doktora git icin dahatlasin canim benimde en korktugum sey dusmek bide yan oturur gibimi dustun pat diye sert mi dustun bu onemli sen anlarsin bence
Ttr5 Rabiamina bugün hastaneden geldim kontrolüm vardı ilçedeyiz gelirken yolda kaldık karda yollar da kapandı burda da hastane yok sağlık ocağı var sadece oraya gitsem ultrason yok 🥺
Aleyysss000 Düşme gibi durumlarda karnınızı korumuş olsanız dahi bu tehlike olmadığı anlamına gelmiyor bazen doktorlar ilk 24 saati dahi takipe alıyorlar bebeğin durumuna göre küçümsenecek bir durum değil acile başvurmanız daha sağlıklı olacaktır
Ttr5 Aleyysss000 ilçedeyiz yollar kapandı hastanede yok burda sadece sağlık ocağı var onda da ultrason yok nst cihazı var ama olmadı gidicem bi içim rahat etmiyor son günlerimiz bide 🥺
Bo16 Ben iki kere düşmüştüm hamilelikte hareketlerini sayın 10 dan azsa doktorunuza gidin karna çok ağır darbe gelmesi lazım bisey olması için öle kolay bisey olmaz demişti doktorum
Ttr5 iremhzl ilçedeyiz aksilik çok kar yağdı bugün yollar kapandı burdada sağlık ocağı var sadece ondada ultrason yok ama nst cihazı var bişey yaparlar mı hiç bilmiyorum yinede gidicem şimdi
Ttr5 Rabiamina doktorda hareketlerini takip etmemi söyledi kanama vs olursa gel dedi ama direk karnımın üzerine düşmediğim için sıkıntı olmaz dedi çok şükür 🤲
mucizegebee Bende geçen banyo yaparken düştüm hemde iki bacağım ayrılaraktan çok korkmuştum ama birşey olmadı şükür