Mkrrm Merhaba kızlar gece yatarken sol tarafınıza dönerek mi yatiyosunuz yoksa sag sol dikkat etmiyo musunuz
Svyglc Mkrrm merhaba 😊 ben 22 haftalık hamileyim genelde sola doğru yatıyorum ama uyandığımda kendimi sağa doğru ve ya sırtüstü yatarken buluyorum. İns problem olmaz 😊😊
kocisininprensesi Mkrrm soluma yatmaya özen gösteriyorum ama ister istemez sırt üstü ya da sağ yatıyorum tabi hanımefendi direk dürtüyor uyanıyorum 🤭
Tazee-annee Mkrrm 33 haftaligim sag sol dönerek yatiyorum hatta sag tarafta daha rahat ediyorum illa sola yatmam lazim diye hic sartlamadim kendimi 🤷🏻
pitircikannesi1 Mkrrm normalde her zaman sola yatarak uyurdum. Benim ikiz gebelik oğlusum sol tarafta top gibi kıvrılmış kalmış 😑 doktorum bu hafta sağına yat dedi o yüzden sağa yatıyorum cnm
mrsdoruk Mkrrm 16. Haftadayım sağa dönsem sol tarafım ağrıyo sola dönsem sağ geceleri dönmekten uyku uyuyamıyorum :(
Mkrrm Hepimiz rahat yatamiyormusuz meğer 😊 bende sola yatmaya çalışıyorum ama hiç rahat edemiyorum arada saga dönüyorum
Gnygns Mkrrm doktorum bana takılma bunlara ne tarafta rahatsan o tarafa dön yat, bebek izin verdiği sürece sırt üstü de yatabilirsin rahatsız olsa sende hissedersin dedi.30. haftadayım her yöne yatıyorum.hiç birinde rahat değilim 🙄
Alyamerve Gnygns bebek naskl rahatsız oluo acana bazı doktorlarda yattgnda cok komıldıyorsa rahatsız dglsır gayet saglıklıdır dıyor bısy anlamadkm bu işten vala bende sağ daha rahat gelıo 31 haftalgm
Mel0s Mkrrm valla canm once sola donerek yatiorum ama surekli de donuorm yani daha cok sola yatmaya calisiorm ama sagada yatiorm yani