SweetbabYys Herkese merhabalar 👋 Bende nasipse Haziran annesi olacağım .. Kızım olacak 🌸❤️ ilk çoçuğum nasipse 🧿
Merveordukaya 13+2 selamlar erkek annesi oluyorum ama benim biraz zor geçiyor halsizlik uyku yorgun hissediyorum sürekli kendimi 24 haziran sezeryan 4 temmuz normal dedi doktorum
Berryone-34 Bendeee haziran annelerinden 👋herşey yolunda giderse 21 Haziran gibi görünüyor şuan 15 haftalık olduk henüz cinsiyeti öğrenmedik 31 Aralık da kısmetse öğrenicez 😇
1prens_1prensesannesi_ 17+3 tahmini 5 haziran gösteriyor Kurban Bayramı arefesi bakalım nasıl olacak 2 gebeliğim bi kızım var bunda da 14. haftada kesin erkek dedi ama yine de detaylıya kadar emin olamıyorum ufak tefek hazırlıklar başladı nasipse 😀
Birbenbirbebek 1prens_1prensesannesi_ yaa benim de 4 Haziran da millet bayram şeyine bana bakmaya da gelemez kurbanları ile mi uğraşsınlar misafirleri ile mi yoksa ben ve iki bebeğimle mi 😂😂 cok üzüldüm vallahi dur bakalım ne olacak 😂
Nazemm 1prens_1prensesannesi_ bende bugün 17 haftalık oldum son adet tarihim 21 Ağustos geç döllenme olmuş bende bugün farkettim doğum bayram arifesinr denk geliyor bakalım nasıl olacak
elif_mihra Esrabicer09 ortalama 10 12 haziran gibi görünüyo cinsiyet belli olsa hemen alırım da daha belli değil 😊
1prens_1prensesannesi_ Birbenbirbebek Valla bende kara kara düşünüyorum ne yapcam diye dua ediyorum bayram sonuna kalsın doğum diye nasip bakalım ne olacak:)
Aselmiramom dygsss sizinki de sağlıkla gelsiin inşAllah 🤲💓 İnişli çıkışlı açıkçası mide bulantıları ve yanmaları çok sarsıyor 🙈 Sizin?
dygsss Aselmiramom benim bulantılar çok nadir oluyor geçti sayılır da çabuk yorulmaşa başladım bide 10 dakikada bir tuvalet 🤣 aşırı sinir😏
1prens_1prensesannesi_ Birbenbirbebek İlk doğumum normaldi bu da öyle gözüküyor Allahtan bir mani gelmezse sizinki ?
Birbenbirbebek 1prens_1prensesannesi_ benim de ilk doğumum normaldi ama biraz zordu suanlık Buda normal görünüyor ama sanırım ben sezeryan istiyorum 🥹
1prens_1prensesannesi_ Birbenbirbebek sezaryen tecrübem yok ama normal doğum süreçte zor sezeryan sonrası için zor diyorlar het halükarda zor bir süreç doğum ama ilk doğum anında ten tene kucağıma almak için ben yine normal doğumdan yana kullanırım gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olur inş